Ekrem Başer; "Seçimlere hazırız!"

SİYASET 19.04.2018 - 10:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Ekrem Başer; "Seçimlere hazırız!"

Ak Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın erken seçim tarihinin 24 Haziran olarak açıklanmasının ardından değerlendirme yaptı.Başer, "Tüm teşkilatımızla birlikte seçime hazırız" dedi.   Başkan Ekrem Başer; “24 Haziran 2018’de yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimin milletimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını rabbimden niyaz ediyorum.   Ak Parti Merkezefendi İlçe Teşkilatı olarak göreve başladığımız günden bu yana her an seçim olacakmış gibi çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yönetim Kurulu Üyelerimiz, mahalle teşkilatlarımız, sandık başkanlarımız, müşahitlerimiz tüm teşkilat mensuplarımızla birlikte seçimlere hazır olduğumuzu belirtiriz.   Millete hizmet yolunda çıkmış olduğumuz kutlu yolculukta rabbim yar ve yardımcımız olsun” dedi.

Ak Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın erken seçim tarihinin 24 Haziran olarak açıklanmasının ardından değerlendirme yaptı.Başer, "Tüm teşkilatımızla birlikte seçime hazırız" dedi.

 

Başkan Ekrem Başer; “24 Haziran 2018’de yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimin milletimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını rabbimden niyaz ediyorum.

 

Ak Parti Merkezefendi İlçe Teşkilatı olarak göreve başladığımız günden bu yana her an seçim olacakmış gibi çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yönetim Kurulu Üyelerimiz, mahalle teşkilatlarımız, sandık başkanlarımız, müşahitlerimiz tüm teşkilat mensuplarımızla birlikte seçimlere hazır olduğumuzu belirtiriz.

 

Millete hizmet yolunda çıkmış olduğumuz kutlu yolculukta rabbim yar ve yardımcımız olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.