Çameli Atatürk İlkokulundan festival havasında kermes

DENİZLİ 20.04.2018 - 11:52, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Çameli Atatürk İlkokulundan festival havasında kermes

Çameli İlçesi’nde Çameli Atatürk İlkokulunun geleneksel hale getirdiği, okula katkı amaçlı düzenlediği kermes, festival havasında geçiyor.   Çameli Atatürk İlkokul idaresi, Okul Aile Birliği ve öğrenci velilerinin birlikte organize ettiği kermese vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Kermese, Çameli Kaymakam V. Semih Cembekli, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, kurum amirleri, Atatürk İlkokulu idaresi, öğrenci velileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.     Bugün Çameli Kapalı Pazar yerinde gerçekleşen kermeste öğrenciler, çeşitli yörelere ait halk oyunları ile kermese ayrı bir güzellik kattı. Festival havasında geçen kermeste gıdadan, giyime ve hediyelik eşyaların bulunduğu stantlarda vatandaşlara satış yapılıyor. Okulun giderlerini karşılamak amaçlı yapılan kermesten iyi bir gelir elde edilmesi bekleniyor.            

Çameli İlçesi’nde Çameli Atatürk İlkokulunun geleneksel hale getirdiği, okula katkı amaçlı düzenlediği kermes, festival havasında geçiyor.

 

Çameli Atatürk İlkokul idaresi, Okul Aile Birliği ve öğrenci velilerinin birlikte organize ettiği kermese vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Kermese, Çameli Kaymakam V. Semih Cembekli, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, kurum amirleri, Atatürk İlkokulu idaresi, öğrenci velileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

 

 

Bugün Çameli Kapalı Pazar yerinde gerçekleşen kermeste öğrenciler, çeşitli yörelere ait halk oyunları ile kermese ayrı bir güzellik kattı. Festival havasında geçen kermeste gıdadan, giyime ve hediyelik eşyaların bulunduğu stantlarda vatandaşlara satış yapılıyor. Okulun giderlerini karşılamak amaçlı yapılan kermesten iyi bir gelir elde edilmesi bekleniyor.

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.