5 İlde uyuşturucu operasyonu: 11 gözaltı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.04.2018 - 09:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

5 İlde uyuşturucu operasyonu: 11 gözaltı

Afyonkarahisar merkezli Denizli’nin de aralarında yer aldığo 5 ilde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 11 kişi gözaltına alındı.  Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğünce Afyonkarahisar, Denizli, Isparta, Antalya ve Aydın'da eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında, Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde 8, Denizli'de 2 ve Antalya'da da 1 kişi olmak üzere toplam 11 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Ekipler, 6 şüphelinin de yakalama çalışmalarına devam edildiğini bildirdi. Operasyon kapsamında 17 ayrı adreste yapılan aramalarda, 7.43 gram eroin maddesi, 26 adet subxone marka uyuşturucuya alternatif olarak kullanılan hap, 3 adet ruhsatsız av tüfeği, 9 adet av tüfeği fişeği, 1 adet pala ve 8 adet de uyuşturucu aparatı ele geçirildi.  Afyonkarahisar'da yakalanan 8 şahıs, işlemleri için emniyete götürüldü. Şahıslar, işlemlerinin ardından "Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde İmalatı ve Ticaretini Yapmak" suçundan adli mercilere sevk edileceği bildirildi. 

Afyonkarahisar merkezli Denizli’nin de aralarında yer aldığo 5 ilde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 11 kişi gözaltına alındı. 


Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğünce Afyonkarahisar, Denizli, Isparta, Antalya ve Aydın'da eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında, Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde 8, Denizli'de 2 ve Antalya'da da 1 kişi olmak üzere toplam 11 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Ekipler, 6 şüphelinin de yakalama çalışmalarına devam edildiğini bildirdi. Operasyon kapsamında 17 ayrı adreste yapılan aramalarda, 7.43 gram eroin maddesi, 26 adet subxone marka uyuşturucuya alternatif olarak kullanılan hap, 3 adet ruhsatsız av tüfeği, 9 adet av tüfeği fişeği, 1 adet pala ve 8 adet de uyuşturucu aparatı ele geçirildi. 


Afyonkarahisar'da yakalanan 8 şahıs, işlemleri için emniyete götürüldü. Şahıslar, işlemlerinin ardından "Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde İmalatı ve Ticaretini Yapmak" suçundan adli mercilere sevk edileceği bildirildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.