Servis bekleyen kadın yayaya çarptı

DENİZLİ 29.04.2018 - 09:00, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Servis bekleyen kadın yayaya çarptı

Denizli Merkezefendi ilçesinde sabah işe gitmek için servis bekleyen kadın yayaya otomobil çarptı.   Yaklaşık 25-30 metre araç üzerinde sürüklenen kadın yaya başka araç arasında sıkıştı. Edinilen bilgiye göre bu sabah Adalet Mahallesi 10031 sokakt işe gitmek için servis bekleyen kadın yayaya kontrolü kaybeden 20 RE 993 plakalı otomobil çarptı. Çarpma sonucu panik yaşayan sürücü park halindeki iki araca captıktan sonra en son üçüncü arabaya çarparak durabildi. Bu esnada yaya kadın araç üzerinde sürüklendi ve son araç ile çarpan otomobilin arasına ayağı sıkıştı. Yayanın yardımına çevredekiler koştu. Ayağı her iki araç arasında sıkışan kadın yaya otomobil üzerinden inmeyerek sağlık ekiplerinin gelmesini bekledi.Otomobil sürücüsü ve içinde bulunan 12 yaşlarındaki oğlu kazayı yara almadan atlattı.   Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı kadına ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.   Kazaya ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli Merkezefendi ilçesinde sabah işe gitmek için servis bekleyen kadın yayaya otomobil çarptı.

 

Yaklaşık 25-30 metre araç üzerinde sürüklenen kadın yaya başka araç arasında sıkıştı. Edinilen bilgiye göre bu sabah Adalet Mahallesi 10031 sokakt işe gitmek için servis bekleyen kadın yayaya kontrolü kaybeden 20 RE 993 plakalı otomobil çarptı. Çarpma sonucu panik yaşayan sürücü park halindeki iki araca captıktan sonra en son üçüncü arabaya çarparak durabildi. Bu esnada yaya kadın araç üzerinde sürüklendi ve son araç ile çarpan otomobilin arasına ayağı sıkıştı. Yayanın yardımına çevredekiler koştu. Ayağı her iki araç arasında sıkışan kadın yaya otomobil üzerinden inmeyerek sağlık ekiplerinin gelmesini bekledi.Otomobil sürücüsü ve içinde bulunan 12 yaşlarındaki oğlu kazayı yara almadan atlattı.

 

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı kadına ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

 

Kazaya ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.