Perinçek’e Destek Çığ Gibi

DENİZLİ 29.04.2018 - 12:02, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Perinçek’e Destek Çığ Gibi

Vatan Partisi Denizli İl Teşkilatı, Vatan Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Dr. Doğu Perinçek’in adaylığı için imza çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.    Denizli’nin merkezinde birçok yere imza masası açarak ve mahalle mahalle gezerek insanlara imza vermesi konusunda bilgi veren Vatan Partililer, tüm engellemelere rağmen çığ gibi imza topluyor.   Çalışmalar hakkında bilgi veren Vatan Partisi Denizli İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu, “Genel Başkanımız  veCumhurbaşkanı adayımız Dr. Doğu Perinçek’in aday olabilmesi için Denizli’de güçlü bir çalışma yürütüyoruz. Siyasetlerimizi ve Türkiye’nin sorunlarına ürettiğimiz çözüm önerilerimizi halka birebir aktarıyoruz. Kürsülerin üzerinde naralar atmıyoruz. Halkın ve hayatın içindeyiz, sahaya hakimiz. Halk derdini anlatmaya, çözüm bulmaya bizim imza masamıza geliyor. Türk Milletini meclis koltuklarının çıkardığı adaylarla seçeneksiz bırakmaya çalışıyorlar. Biz ise Türk Milletine seçenek üretiyoruz.” Dedi.      YSK’nın son düzenlemesiyle ilgili de açıklamalarda bulunan İbrahim Kasapoğlu, “Türkiye’yi bu borç batağından çıkarmak için, teröre son verip kardeşlik içinde yaşamak için, gelecek kaygısı olmayan bir gençlik için 4 ve 9 Mayıs tarihleri arasında Denizli’nin tüm vatanseverlerini ikametinin bulunduğu ilçe seçim kurullarına imza vermeye davet ediyoruz.” Dedi. a

Vatan Partisi Denizli İl Teşkilatı, Vatan Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Dr. Doğu Perinçek’in adaylığı için imza çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 

 

Denizli’nin merkezinde birçok yere imza masası açarak ve mahalle mahalle gezerek insanlara imza vermesi konusunda bilgi veren Vatan Partililer, tüm engellemelere rağmen çığ gibi imza topluyor.

 

Çalışmalar hakkında bilgi veren Vatan Partisi Denizli İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu, “Genel Başkanımız  veCumhurbaşkanı adayımız Dr. Doğu Perinçek’in aday olabilmesi için Denizli’de güçlü bir çalışma yürütüyoruz. Siyasetlerimizi ve Türkiye’nin sorunlarına ürettiğimiz çözüm önerilerimizi halka birebir aktarıyoruz. Kürsülerin üzerinde naralar atmıyoruz. Halkın ve hayatın içindeyiz, sahaya hakimiz. Halk derdini anlatmaya, çözüm bulmaya bizim imza masamıza geliyor. Türk Milletini meclis koltuklarının çıkardığı adaylarla seçeneksiz bırakmaya çalışıyorlar. Biz ise Türk Milletine seçenek üretiyoruz.” Dedi. 

 

 

YSK’nın son düzenlemesiyle ilgili de açıklamalarda bulunan İbrahim Kasapoğlu, “Türkiye’yi bu borç batağından çıkarmak için, teröre son verip kardeşlik içinde yaşamak için, gelecek kaygısı olmayan bir gençlik için 4 ve 9 Mayıs tarihleri arasında Denizli’nin tüm vatanseverlerini ikametinin bulunduğu ilçe seçim kurullarına imza vermeye davet ediyoruz.” Dedi.

a

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.