Ekmeğin içinden bakın ne çıktı?

DENİZLİ 30.04.2018 - 09:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Ekmeğin içinden bakın ne çıktı?

Denizli’de her geçen gün fırından veya marketten aldığımız ekmeklerin içinden çeşitli maddeler çıkmaya devam ediyor. Türkiye’de market zincirleri bulunan bir marketten aldığı ekmeğin içinden çıkan plastik teli gören vatandaş şaşkınlığını gizleyemedi.   Haber Merkezi’mize ulaşan, H.Y. isimli vatandaş Türkiye’de market zincirleri bulunan bir marketin şubesinden eve götürmek için aldığı ekmeğin içinden çıkan plastik teli görünce çok şaşırdığını söyledi. Cuma günü marketten aldığı ekmeğin içindeki teli sofrada fark eden H.Y., ekmeği  böldüğü esnada  10 santimlik plastik telin ekmeğin içinde gördü.   Plastik tel çıkan ekmeği alarak, markete gitti ve durumu yetkililere bildirdi. Ekmeğin Denizli’de bir fırına ait olduğunu söyleyen personel, H.Y.’ye daha sonra konu hakkında kendisine bilgi vereceklerini söyleyerek gönderdi. H.Y. isimli vatandaş, “ Cuma günü bildirdiğim olayla ilgili henüz bana dönüş yapılmadı. Soframıza koyduğumuz ekmeği yerken artık korkar hale geldik. Her an içinden bir şey çıkacak diye dikkatli davranmak zorunda kalıyoruz. Daha önce bir çok kez Denizli'de ekmeğin içinden çeşitli maddelerin çıkdığını duydum. Ama benim başıma geleceğini hiç düşünmemiştim” dedi.      

Denizli’de her geçen gün fırından veya marketten aldığımız ekmeklerin içinden çeşitli maddeler çıkmaya devam ediyor. Türkiye’de market zincirleri bulunan bir marketten aldığı ekmeğin içinden çıkan plastik teli gören vatandaş şaşkınlığını gizleyemedi.

 

Haber Merkezi’mize ulaşan, H.Y. isimli vatandaş Türkiye’de market zincirleri bulunan bir marketin şubesinden eve götürmek için aldığı ekmeğin içinden çıkan plastik teli görünce çok şaşırdığını söyledi. Cuma günü marketten aldığı ekmeğin içindeki teli sofrada fark eden H.Y., ekmeği  böldüğü esnada  10 santimlik plastik telin ekmeğin içinde gördü.

 

Plastik tel çıkan ekmeği alarak, markete gitti ve durumu yetkililere bildirdi. Ekmeğin Denizli’de bir fırına ait olduğunu söyleyen personel, H.Y.’ye daha sonra konu hakkında kendisine bilgi vereceklerini söyleyerek gönderdi. H.Y. isimli vatandaş, “ Cuma günü bildirdiğim olayla ilgili henüz bana dönüş yapılmadı. Soframıza koyduğumuz ekmeği yerken artık korkar hale geldik. Her an içinden bir şey çıkacak diye dikkatli davranmak zorunda kalıyoruz. Daha önce bir çok kez Denizli'de ekmeğin içinden çeşitli maddelerin çıkdığını duydum. Ama benim başıma geleceğini hiç düşünmemiştim” dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.