Denizlili hacı adaylarının dikkatine! O gün başlıyor!

DENİZLİ 30.04.2018 - 12:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlili hacı adaylarının dikkatine! O gün başlıyor!

Denizli İl Müftülüğü resmi internet sayfasından yapılan duyuruda 2018 yılı hacı adaylarına yönelik Hac Eğitimi semineri yapılacağı belirtildi. İlk eğitim günü 7 Nisan’da başlıyor.   Denizli İl Müftülüğü tarafından, hac vazifelerini yerine getirmek isteyen hacı adaylarının 7 Nisan’da başlayacak ve 5 gün sürecek Hac Eğitimi programı düzenleneceğini duyurdu. 5 günlük eğitim programı kapsamında eğitimler 12 Mayıs’ta son bulacak.   İlk Eğitim 7 Nisan’da İl Müftüsü Mehmet Aşık’ın da katılacağı program ile Ulu Cami’de sabah 9.00’dan 12.30’a kadar sürecek. 7 Nisan Pazartesi başlayacak eğitimler, 8.9.10.12 Nisan tarihlerinde verilecek Hac Eğitimleri, Ulu Cami ve Hamzabey camilerinde düzenleneceği belirtildi.

Denizli İl Müftülüğü resmi internet sayfasından yapılan duyuruda 2018 yılı hacı adaylarına yönelik Hac Eğitimi semineri yapılacağı belirtildi. İlk eğitim günü 7 Nisan’da başlıyor.

 

Denizli İl Müftülüğü tarafından, hac vazifelerini yerine getirmek isteyen hacı adaylarının 7 Nisan’da başlayacak ve 5 gün sürecek Hac Eğitimi programı düzenleneceğini duyurdu. 5 günlük eğitim programı kapsamında eğitimler 12 Mayıs’ta son bulacak.

 

İlk Eğitim 7 Nisan’da İl Müftüsü Mehmet Aşık’ın da katılacağı program ile Ulu Cami’de sabah 9.00’dan 12.30’a kadar sürecek. 7 Nisan Pazartesi başlayacak eğitimler, 8.9.10.12 Nisan tarihlerinde verilecek Hac Eğitimleri, Ulu Cami ve Hamzabey camilerinde düzenleneceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.