Minibüse binenler çok şaşırdı!

DENİZLİ 01.05.2018 - 16:28, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Minibüse binenler çok şaşırdı!

Denizli’de Fakülte-Çamlık hattındaki bir minibüse binen yolcular, şoför koltuğunda ki sürücüyü görünce çok şaşırdı. Bindikleri minibüsün sürücü koltuğunda oturan, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz olduğunu bindikleri an anlayınca renkli dakikalar yaşandı.   AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz; 1 Mayıs " Emek ve Dayanışma Günü " sebebiyle Fakülte - Çamlık Hattı Minibüs durağını ziyaret etti.     Başkan Necip Filiz, Fakülte - Çamlık minibüs durağındaki şoförlerin “ Emek ve Dayanışma” gününü kutladı. Durakta şoförler ile sohbet eden Filiz, sorunlarını dinledi. Daha sonra bir hat minibüsünün direksiyonuna geçerek hat şoförlüğü yaptı. Çamlık istikametinde başlayarak Bayramyeri’ne gelerek ring yapan tekrar Çamlık’ta son bulan yolculuk esnasında, minibüse binenlerden ücret alınmadı.   Yolcu olarak minibüse binen vatandaşlar, sürücü koltuğundaki Başkan Filiz’i görünce şaşkınlıklarını gizlemeyerek, “minibüsü başkan kullanıyor” dedi. Bu esnada tebessüm ve renkli diyaloglar yaşandı.        

Denizli’de Fakülte-Çamlık hattındaki bir minibüse binen yolcular, şoför koltuğunda ki sürücüyü görünce çok şaşırdı. Bindikleri minibüsün sürücü koltuğunda oturan, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz olduğunu bindikleri an anlayınca renkli dakikalar yaşandı.

 

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz; 1 Mayıs " Emek ve Dayanışma Günü " sebebiyle Fakülte - Çamlık Hattı Minibüs durağını ziyaret etti.

 

 

Başkan Necip Filiz, Fakülte - Çamlık minibüs durağındaki şoförlerin “ Emek ve Dayanışma” gününü kutladı. Durakta şoförler ile sohbet eden Filiz, sorunlarını dinledi. Daha sonra bir hat minibüsünün direksiyonuna geçerek hat şoförlüğü yaptı. Çamlık istikametinde başlayarak Bayramyeri’ne gelerek ring yapan tekrar Çamlık’ta son bulan yolculuk esnasında, minibüse binenlerden ücret alınmadı.

 

Yolcu olarak minibüse binen vatandaşlar, sürücü koltuğundaki Başkan Filiz’i görünce şaşkınlıklarını gizlemeyerek, “minibüsü başkan kullanıyor” dedi. Bu esnada tebessüm ve renkli diyaloglar yaşandı.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.