YSK'dan 100 Bin İmza Açıklaması!

GÜNDEM 01.05.2018 - 16:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

YSK'dan 100 Bin İmza Açıklaması!

YSK Başkanı Sadi Güven, Cumhurbaşkanlığına 100 bin imza ile aday olacaklar için yaptığı açıklamada "Herkesin imzasını aldıktan sonra bir örnek vereceğiz. Birini biz alacağız, birini de sisteme atacağız. Islak imza olacak. Adaylar istedikleri anda kaç imza toplandığını görecek. Yurt dışında da seçmenler kurullara imza verecek" dedi.   YSK Başkanı Sadi Güven "Cumhurbaşkanı adaylığı için başvuranlar anlık kaç imza toplandığını görebilecekler." açıklamasını yaptı.   'ADAYLAR ANLIK GÖREBİLECEKLER' Cumhurbaşkanlığı adaylığı için 100 bin imza toplama hakkında konuşan YSK Başkanı Sadi Güven, "Cumhurbaşkanı adaylarına yönelik, vatandaşlarımızın attıkları imzalar için bir örneğini kendimize alacağız ve bir örneğini de sisteme atacağız. Böylece cumhurbaşkanı adayları ne kadar imza toplandığını görebilecekler. Yurt dışında da seçmenler kurullara imza verecek. Ayrıca ilçe seçim kurullarına talimatlarımızı verdik ve seçim güvenliğini sağlayacak elemanlarımız var. Personel sıkıntımız yok" açıklamasını yaptı.

YSK Başkanı Sadi Güven, Cumhurbaşkanlığına 100 bin imza ile aday olacaklar için yaptığı açıklamada "Herkesin imzasını aldıktan sonra bir örnek vereceğiz. Birini biz alacağız, birini de sisteme atacağız. Islak imza olacak. Adaylar istedikleri anda kaç imza toplandığını görecek. Yurt dışında da seçmenler kurullara imza verecek" dedi.

 

YSK Başkanı Sadi Güven "Cumhurbaşkanı adaylığı için başvuranlar anlık kaç imza toplandığını görebilecekler." açıklamasını yaptı.

 

'ADAYLAR ANLIK GÖREBİLECEKLER'

Cumhurbaşkanlığı adaylığı için 100 bin imza toplama hakkında konuşan YSK Başkanı Sadi Güven, "Cumhurbaşkanı adaylarına yönelik, vatandaşlarımızın attıkları imzalar için bir örneğini kendimize alacağız ve bir örneğini de sisteme atacağız. Böylece cumhurbaşkanı adayları ne kadar imza toplandığını görebilecekler. Yurt dışında da seçmenler kurullara imza verecek. Ayrıca ilçe seçim kurullarına talimatlarımızı verdik ve seçim güvenliğini sağlayacak elemanlarımız var. Personel sıkıntımız yok" açıklamasını yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.