Çal'da minibüs ormanlık alana yuvarlandı

DENİZLİ 02.05.2018 - 10:00, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Çal'da minibüs ormanlık alana yuvarlandı

Denizli Çal İlçesi’nde meydana gelen tek taraflı trafik kazasında minibüs şarampolden ormanlık alana yuvarlandı. Kazada sürücü ölümden döndü ve yaralı olarak kurtarıldı.   Kaza Yukarıseyid Mahallesi, Değirmenderesi Mevki olarak bilinen noktada meydana geldi. İddiaya göre, H. A. idaresindeki 09 ZD 725 plakalı ticari araç Değirmenderesi mevkine geldiğinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı kontrolden çıktı. Kontrolden çıkan minibüs şarampolden defalarca yuvarlanarak ormanlık alana yuvarlandı. Meydana gelen üzücü kaza sonrası sürücü yaralandı.   Kazaya ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaptı. Kaza hemen itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri yaralı sürücüye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı.   Yaşanan üzücü kaza sonrası minibüstte büyük çapta maddi hasar oluştu. Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.  

Denizli Çal İlçesi’nde meydana gelen tek taraflı trafik kazasında minibüs şarampolden ormanlık alana yuvarlandı. Kazada sürücü ölümden döndü ve yaralı olarak kurtarıldı.

 

Kaza Yukarıseyid Mahallesi, Değirmenderesi Mevki olarak bilinen noktada meydana geldi. İddiaya göre, H. A. idaresindeki 09 ZD 725 plakalı ticari araç Değirmenderesi mevkine geldiğinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı kontrolden çıktı. Kontrolden çıkan minibüs şarampolden defalarca yuvarlanarak ormanlık alana yuvarlandı. Meydana gelen üzücü kaza sonrası sürücü yaralandı.

 

Kazaya ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaptı. Kaza hemen itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri yaralı sürücüye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı.

 

Yaşanan üzücü kaza sonrası minibüstte büyük çapta maddi hasar oluştu. Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.