Çameli Ak Parti İlçe Teşkilatı Erken Seçim Değrlendirmesi Yaptı

DENİZLİ 02.05.2018 - 12:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Çameli Ak Parti İlçe Teşkilatı Erken Seçim Değrlendirmesi Yaptı

Erken seçim kararının alınmasıyla Türkiye 24 Haziran'a kitlenirken, Çameli Ak Parti İlçe Teşkilatı 01 Mayıs 2018 Salı Günü haftalık Olağan Toplantısında Cumhurbaşkanlığı seçimi için sahaya indi Vatandaşlarla buluşarak 24 Haziran seçimlerinin önemini anlattı.   SIRADAN SEÇİM DEĞİL   Türk halkının 24 Haziran’da ülkenin geleceğine oy vereceğini belirten Başkan Gököz "İnanıyorum ki aziz milletimiz Cumhurun başı sayın Cumhurbaşkanımızı sandıktan daha güçlenerek çıkaracaktır. 24 Haziran sıradan bir seçim değildir. Cumhurbaşkanlığı Yönetim Sistemi ile yeni bir dönem başlayacaktır.   GÜÇLÜ BİR CEVAP VERELİM   Türkiye’nin son 16 yılda AK Parti hükümetleriyle her alanda müthiş bir ilerleme kaydettiğine işaret eden İlçe Başkanı Tanju Gököz "Bugün 3. havaalanının, 3. köprünün yapılmasını istemeyenlerin, ülkemizdeki gelişimi ve istikrarı engellemek istediği ortada. İnşallah 24 Haziran’dan sonra yeni sistemle istikrarlı bir şekilde ülkemiz 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine daha kolay ulaşacaktır. MHP ile yapılan Cumhur ittifakı ile seçimden güçlü bir sonuç çıkacağına inanıyorum.     “HER AN HAZIRDIK”   Gököz :Yapılacak seçim ile birlikte ülkemizde yeni bir sistem uygulanmaya başlayacak. 5 tane genel 3 tane yerel 3 tane referandum olmak üzere 12 seçimden zaferle çıktık. Dünyada örneği çok az görülen bir başarı. Bu başarının sırrı vatandaşla kurduğumuz hasbihaldir. Biz milletimizi dinliyor ve sorunlarını çözmek üzere gece gündüz çalışıyoruz” dedi. Çameli Ak Parti Teşkilatı’nın tüm kademeleri sadece seçim zamanı değil 365 gün halkla içe içe olan bir teşkilatımız Her an seçim varmış gibi bir hazırlık yapısı içinde olan ilçe teşkilatıyız . İnşallah bu seçim vatanımıza hayırlar getirir dedi   İTTİFAK ÇAMELİ’DE 80   Çameli’de Cumhur İttifakına sahip çıkacak farklı görüşlerden insanlarda var bir yıllık süreç içerisinde gördüğümüz son durum neticesinde Çameli, İlçemizde Cumhur İttifakı ve Milletvekili seçimleriyle en az 80 oy çıkaracağımıza inanıyoruz "Çameki ilçemize 2004 yılından beri AK Parti'li belediye var. O günden bu yana ilçemizin çehresi değişti. Daha güzelleşti. İnsanların sorunlarını ve bu sorunların çözümleri AK Parti iktidarı'nda. Çameli halkımızda kendisine verilen değeri 24 Haziran'da sandıklarda vereceği oylarla gösterecektir. AK Parti'nin 2023 hedefi için Çameli’lerin destek vermesini bekliyorum dedi.    

Erken seçim kararının alınmasıyla Türkiye 24 Haziran'a kitlenirken, Çameli Ak Parti İlçe Teşkilatı 01 Mayıs 2018 Salı Günü haftalık Olağan Toplantısında Cumhurbaşkanlığı seçimi için sahaya indi Vatandaşlarla buluşarak 24 Haziran seçimlerinin önemini anlattı.

 

SIRADAN SEÇİM DEĞİL

 

Türk halkının 24 Haziran’da ülkenin geleceğine oy vereceğini belirten Başkan Gököz "İnanıyorum ki aziz milletimiz Cumhurun başı sayın Cumhurbaşkanımızı sandıktan daha güçlenerek çıkaracaktır. 24 Haziran sıradan bir seçim değildir. Cumhurbaşkanlığı Yönetim Sistemi ile yeni bir dönem başlayacaktır.

 

GÜÇLÜ BİR CEVAP VERELİM

 

Türkiye’nin son 16 yılda AK Parti hükümetleriyle her alanda müthiş bir ilerleme kaydettiğine işaret eden İlçe Başkanı Tanju Gököz "Bugün 3. havaalanının, 3. köprünün yapılmasını istemeyenlerin, ülkemizdeki gelişimi ve istikrarı engellemek istediği ortada. İnşallah 24 Haziran’dan sonra yeni sistemle istikrarlı bir şekilde ülkemiz 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine daha kolay ulaşacaktır. MHP ile yapılan Cumhur ittifakı ile seçimden güçlü bir sonuç çıkacağına inanıyorum.

 

 

“HER AN HAZIRDIK”

 

Gököz :Yapılacak seçim ile birlikte ülkemizde yeni bir sistem uygulanmaya başlayacak. 5 tane genel 3 tane yerel 3 tane referandum olmak üzere 12 seçimden zaferle çıktık. Dünyada örneği çok az görülen bir başarı. Bu başarının sırrı vatandaşla kurduğumuz hasbihaldir. Biz milletimizi dinliyor ve sorunlarını çözmek üzere gece gündüz çalışıyoruz” dedi. Çameli Ak Parti Teşkilatı’nın tüm kademeleri sadece seçim zamanı değil 365 gün halkla içe içe olan bir teşkilatımız Her an seçim varmış gibi bir hazırlık yapısı içinde olan ilçe teşkilatıyız . İnşallah bu seçim vatanımıza hayırlar getirir dedi

 

İTTİFAK ÇAMELİ’DE 80

 

Çameli’de Cumhur İttifakına sahip çıkacak farklı görüşlerden insanlarda var bir yıllık süreç içerisinde gördüğümüz son durum neticesinde Çameli, İlçemizde Cumhur İttifakı ve Milletvekili seçimleriyle en az 80 oy çıkaracağımıza inanıyoruz "Çameki ilçemize 2004 yılından beri AK Parti'li belediye var. O günden bu yana ilçemizin çehresi değişti. Daha güzelleşti. İnsanların sorunlarını ve bu sorunların çözümleri AK Parti iktidarı'nda. Çameli halkımızda kendisine verilen değeri 24 Haziran'da sandıklarda vereceği oylarla gösterecektir. AK Parti'nin 2023 hedefi için Çameli’lerin destek vermesini bekliyorum dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.