DP'de Hareketlilik Sürüyor

DENİZLİ 02.05.2018 - 13:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

DP'de Hareketlilik Sürüyor

Denizli milletvekili için 15 ismin adaylık başvurusunda bulunduğu Demokrat Parti’de 3 ilçeye atama yapıldı.    Demokrat Parti Güney İlçe Başkanı belli oldu. Son dönemlerde ilçe atamaları ile dikkat çeken Demokrat Parti’de Güney İlçe Başkanı Pamukkale Üniversitesi Endüstrü ve Elektronik Mühendisliği bölümü mezunu Deniz Güdücü oldu. DP il Başkanı Aşkın Çelik tarafından kendisine görev verilen Güdücü, partiyi en iyi şekilde temsil etmek için çalışacağını söyledi.    Öte yandan Bozkurt İlçe Başkanlığına da Davut Şengün atadı. Bir dönem Teksif sendika başkanlığı ve il genel meclis üyeliği de yapan Şengün, görevi alır almamız çalışmalara başladı.    Çardak’da ise eski ilçe başkanının oğlu Adnan Menderes Fidan atandı.    “DİMDİK AYAKTAYIZ”   Aramalar ile ilgili konuşan DP İl Başkanı Aşkın Çelik, Demokrat Parti’de yaşanan hareketliliğe dikkat çekerek, “Tüm ilçelerde teşkilatlarımız dimdik ayaktadır. Eksik gördüğümüz yerlere takviyeler yaptık. partimize teveccüh üst seviyede. 15 milletvekili aday adayı olması da bunun bir göstergesidir. Aday adaylığı sürecimiz devam ediyor. Seçimlere hazırız. İttifak ile birlikte hareket edeceğiz. Genel başkanımızın emrindeyiz” dedi.  

Denizli milletvekili için 15 ismin adaylık başvurusunda bulunduğu Demokrat Parti’de 3 ilçeye atama yapıldı. 

 

Demokrat Parti Güney İlçe Başkanı belli oldu. Son dönemlerde ilçe atamaları ile dikkat çeken Demokrat Parti’de Güney İlçe Başkanı Pamukkale Üniversitesi Endüstrü ve Elektronik Mühendisliği bölümü mezunu Deniz Güdücü oldu. DP il Başkanı Aşkın Çelik tarafından kendisine görev verilen Güdücü, partiyi en iyi şekilde temsil etmek için çalışacağını söyledi. 

 

Öte yandan Bozkurt İlçe Başkanlığına da Davut Şengün atadı. Bir dönem Teksif sendika başkanlığı ve il genel meclis üyeliği de yapan Şengün, görevi alır almamız çalışmalara başladı. 

 

Çardak’da ise eski ilçe başkanının oğlu Adnan Menderes Fidan atandı. 

 

“DİMDİK AYAKTAYIZ”

 

Aramalar ile ilgili konuşan DP İl Başkanı Aşkın Çelik, Demokrat Parti’de yaşanan hareketliliğe dikkat çekerek, “Tüm ilçelerde teşkilatlarımız dimdik ayaktadır. Eksik gördüğümüz yerlere takviyeler yaptık. partimize teveccüh üst seviyede. 15 milletvekili aday adayı olması da bunun bir göstergesidir. Aday adaylığı sürecimiz devam ediyor. Seçimlere hazırız. İttifak ile birlikte hareket edeceğiz. Genel başkanımızın emrindeyiz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.