Hedef Kızılelma dedi ve aday adayı oldu!

SİYASET 03.05.2018 - 15:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Hedef Kızılelma dedi ve aday adayı oldu!

Milliyetçi Hareket Partisi Merkezefendi İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevinden istifa eden Fadime Yüreci, Milletvekilliği aday adaylığı için MHP Genel merkezine başvuruda bulunmasının ardından ilk açıklamasını denizli20haber.com'a yaptı.   MHP Merkezefendi İlçe Kadın Kolları Başkanlığından istifa ettikten sonra Ankara’ya giderek 27.dönem milletvekilliğine aday olmak üzere başvuruda bulundu. İlk açıklamasını denizli20haber.com’ a yapan Fadime Yüreci , “ Vatanımıza hizmetkâr olabilmek adına çıktığımız bu yolda Liderimiz Devlet Bahçeli’nin emrinde ilerlemeye devam edeceğiz. Cumhur İttifakının bir ferdi olarak aday adaylığımızı Ankara Balgat’ta bulunan karargâhımıza teslim ettik. Bu süreçte her zaman bizlere destek olan dava arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum “ dedi. Hedeflerinden de bahseden Yüreci , “  Devletinin bekası için her zaman mücadele etmeye kadınların sesi olmak için mücadele edeceğiz. Asıl hedefimiz her Türk vatandaşının arzusu Kızıl Elmadır , Turandır “ dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Merkezefendi İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevinden istifa eden Fadime Yüreci, Milletvekilliği aday adaylığı için MHP Genel merkezine başvuruda bulunmasının ardından ilk açıklamasını denizli20haber.com'a yaptı.

 

MHP Merkezefendi İlçe Kadın Kolları Başkanlığından istifa ettikten sonra Ankara’ya giderek 27.dönem milletvekilliğine aday olmak üzere başvuruda bulundu. İlk açıklamasını denizli20haber.com’ a yapan Fadime Yüreci , “ Vatanımıza hizmetkâr olabilmek adına çıktığımız bu yolda Liderimiz Devlet Bahçeli’nin emrinde ilerlemeye devam edeceğiz. Cumhur İttifakının bir ferdi olarak aday adaylığımızı Ankara Balgat’ta bulunan karargâhımıza teslim ettik. Bu süreçte her zaman bizlere destek olan dava arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum “ dedi.

Hedeflerinden de bahseden Yüreci , “  Devletinin bekası için her zaman mücadele etmeye kadınların sesi olmak için mücadele edeceğiz. Asıl hedefimiz her Türk vatandaşının arzusu Kızıl Elmadır , Turandır “ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.