13 yaşında A takımda

SPOR 04.05.2018 - 12:01, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

13 yaşında A takımda

Yıllardır Denizlispor maçlarını takip eden Emirhan Koçer en büyük hayali olan A takımla antrenmana çıkma isteği ise Denizlispor yönetimi tarafından kırılmadı ve sabah gerçekleştirilen sezonun son antrenmanında yer aldı.   Denizlispor Sportif Direktörü Bülent Ertuğrul ile iletişime geçen Emirhan Koçer, hayalini anlatarak Ertuğrul’dan yardım istemesi üzerine teknik direktör  Fatih Tekke ile görüşme şansı yakaladı. Görüşmenin ardından antrenmana çıkmak için sabırsızlanan Emirhan, bugün gerçekleşen antrenmanda Denizlispor futbolcularıyla birlikte çalıştı.   Denizlispor Teknik Direktörü Fatih Tekke’nin antrenman boyunca özel olarak ilgilendiği Emirhan Koçer, “Benim en büyük hayallerimden biri gerçek oldu. Bülent Ertuğrul ve Fatih Tekke’ye çok teşekkür ediyorum. Şu an bir futbol kulübünde aktif olarak futbol oynuyorum. Sıradaki hayalim Denizlispor’a transfer olmak. Şehrimin formasını terleterek başarılı olmak istiyorum.”dedi.

Yıllardır Denizlispor maçlarını takip eden Emirhan Koçer en büyük hayali olan A takımla antrenmana çıkma isteği ise Denizlispor yönetimi tarafından kırılmadı ve sabah gerçekleştirilen sezonun son antrenmanında yer aldı.

 

Denizlispor Sportif Direktörü Bülent Ertuğrul ile iletişime geçen Emirhan Koçer, hayalini anlatarak Ertuğrul’dan yardım istemesi üzerine teknik direktör  Fatih Tekke ile görüşme şansı yakaladı. Görüşmenin ardından antrenmana çıkmak için sabırsızlanan Emirhan, bugün gerçekleşen antrenmanda Denizlispor futbolcularıyla birlikte çalıştı.

 

Denizlispor Teknik Direktörü Fatih Tekke’nin antrenman boyunca özel olarak ilgilendiği Emirhan Koçer, “Benim en büyük hayallerimden biri gerçek oldu. Bülent Ertuğrul ve Fatih Tekke’ye çok teşekkür ediyorum. Şu an bir futbol kulübünde aktif olarak futbol oynuyorum. Sıradaki hayalim Denizlispor’a transfer olmak. Şehrimin formasını terleterek başarılı olmak istiyorum.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.