Cumhuriyet Halk Partisi Denizli’de yeni il başkanı belli oldu

DENİZLİ 04.05.2018 - 14:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli’de yeni il başkanı belli oldu

Bugün Cumhurbaşkanı adayını açıklayan CHP’nin Denizli il başkanı Mahir AKBABA oldu.   Bugün öğle saatlerinde bir araya gelen CHP Denizli İl yönetimi, milletvekilliği aday adaylığı için istifa ile boşalan  İl başkanlığı ve Örgütten Sorumlu Başkan Yardımcılığı’nı seçme gündemli olarak olağan üstü olarak toplandı.   Yapılan toplantı neticesinde yönetim tarafından tek aday olarak gösterilen Mahir AKBABA oy birliği ile İl başkanlığına seçildi. Bunun yanı sıra Örgütten Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı’na Göksel ERDOĞAN, İl Sekreterliği’ne Gürel BİNGÜLLER, Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevine ise Ahmet ÇON seçildi.  

Bugün Cumhurbaşkanı adayını açıklayan CHP’nin Denizli il başkanı Mahir AKBABA oldu.

 

Bugün öğle saatlerinde bir araya gelen CHP Denizli İl yönetimi, milletvekilliği aday adaylığı için istifa ile boşalan  İl başkanlığı ve Örgütten Sorumlu Başkan Yardımcılığı’nı seçme gündemli olarak olağan üstü olarak toplandı.

 

Yapılan toplantı neticesinde yönetim tarafından tek aday olarak gösterilen Mahir AKBABA oy birliği ile İl başkanlığına seçildi. Bunun yanı sıra Örgütten Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı’na Göksel ERDOĞAN, İl Sekreterliği’ne Gürel BİNGÜLLER, Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevine ise Ahmet ÇON seçildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.