İhraç edilen Okkaya ve Karadeniz’in başvuruları red mi edildi?

SİYASET 05.05.2018 - 10:29, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

İhraç edilen Okkaya ve Karadeniz’in başvuruları red mi edildi?

AK Parti’de milletvekilliği aday adaylığı için 35’i İl Başkanlığı’na 11’i ise Genel Merkeze başvuruda bulundu. Daha önce parti disiplinine aykırı davrandıkları gerekçesi ile partiden ihraç edilen Emin Okkaya ve Hüseyin Karadeniz Genel Merkez’e başvuruda bulundu. İki ismin temayül yoklamasında isimleri yer almaması dikkatleri çekti.   Temayül yoklama listesinde yer almayan iki ismin Parti Genel Merkezi tarafından aday adaylıklarının kabul edilmediği iddia edildi.   AK Parti’de 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde adaylık başvurusu yapanların değerlendirilmesi ile ilgili olarak, 5 Mayıs 2018 Cumartesi (bugün) günü Kırçiçeği Düğün Salonu ve Sosyal Tesislerinde 10.00 ile 16.00 saatleri arasında Temayül Yoklaması yapılacak.   MEVCUT VEKİLLER KATILMAYACAK Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Milletvekilleri Sema Ramazanoğlı, Şahin Tin ve Cahit Özkan; Milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulunmuşlar ancak AK Parti genelgesi gereği Milletvekillikleri hala aktif olduğu için temayüle girmeyecekler.   AK Parti’de 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde başvuruda bulunan 12’si kadın toplam 46 kişi başvuruda bulundu. AK Parti İl Başkanlığı’ndan dün yapılan temayül yoklamasına katılacak 40 ismin arasında mevcut milletvekilleri ve partiden ihraç edilmelerine rağmen adaylık için başvuran Emin Okkaya ve Hüseyin Karadeniz’in isimleri yer almadı.   “OKKAYA; TEMAYÜLE KATILACAĞIM” Emin Okkaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile ismi temayül yoklama listesinde olmamasına rağmen bugün yapılacak olan temayül yoklamasına katılacağını ve AK Parti Genel Merkezi tarafından adaylığının reddedildiği şeklinde duyumlar aldığını belirtti. Tarafına herhangi bir tebligatın gelmediğini söyleyen Okkaya, AK Parti Genel Merkezi tarafından aday adaylığı başvurusunun reddedildiğini ispata çağırdı.   İşte Emin Okkaya'nın o paylaşımı;  

AK Parti’de milletvekilliği aday adaylığı için 35’i İl Başkanlığı’na 11’i ise Genel Merkeze başvuruda bulundu. Daha önce parti disiplinine aykırı davrandıkları gerekçesi ile partiden ihraç edilen Emin Okkaya ve Hüseyin Karadeniz Genel Merkez’e başvuruda bulundu. İki ismin temayül yoklamasında isimleri yer almaması dikkatleri çekti.

 

Temayül yoklama listesinde yer almayan iki ismin Parti Genel Merkezi tarafından aday adaylıklarının kabul edilmediği iddia edildi.

 

AK Parti’de 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde adaylık başvurusu yapanların değerlendirilmesi ile ilgili olarak, 5 Mayıs 2018 Cumartesi (bugün) günü Kırçiçeği Düğün Salonu ve Sosyal Tesislerinde 10.00 ile 16.00 saatleri arasında Temayül Yoklaması yapılacak.

 

MEVCUT VEKİLLER KATILMAYACAK

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Milletvekilleri Sema Ramazanoğlı, Şahin Tin ve Cahit Özkan; Milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulunmuşlar ancak AK Parti genelgesi gereği Milletvekillikleri hala aktif olduğu için temayüle girmeyecekler.

 

AK Parti’de 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde başvuruda bulunan 12’si kadın toplam 46 kişi başvuruda bulundu. AK Parti İl Başkanlığı’ndan dün yapılan temayül yoklamasına katılacak 40 ismin arasında mevcut milletvekilleri ve partiden ihraç edilmelerine rağmen adaylık için başvuran Emin Okkaya ve Hüseyin Karadeniz’in isimleri yer almadı.

 

“OKKAYA; TEMAYÜLE KATILACAĞIM”

Emin Okkaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile ismi temayül yoklama listesinde olmamasına rağmen bugün yapılacak olan temayül yoklamasına katılacağını ve AK Parti Genel Merkezi tarafından adaylığının reddedildiği şeklinde duyumlar aldığını belirtti. Tarafına herhangi bir tebligatın gelmediğini söyleyen Okkaya, AK Parti Genel Merkezi tarafından aday adaylığı başvurusunun reddedildiğini ispata çağırdı.

 

İşte Emin Okkaya'nın o paylaşımı;

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.