Denizli Esnaf Odalar Birliği'nde Devecioğlu Dönemi

DENİZLİ 07.05.2018 - 08:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Esnaf Odalar Birliği'nde Devecioğlu Dönemi

Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin Olağan Genel Kurulu yapıldı. 23 yıldır odanın başkanlığını yürüten Musa Çelikkol’un işaret ettiği Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu yeni başkan seçildi.    Zebrano Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen genel kurula katılım oldukça yoğun oldu. Uzun yıllardır sürdürdüğü görevi devreden Musa Çelikkol, iyi işler yaptıklarının altını çizdi. Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin yeni başkanı Turgut Devecioğlu ise, ahilik geleneği ile aydınlık geleceğe cesur ve kararlılıkla yürüyeceklerini söyledi.   Devecioğlu, “Burada görev yapmış herkese şükranlarımı sunuyorum. Aldığım sorumluluğun farkındayım. Önemli projelere imza atacağız” diye konuştu.   Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Yönetim Kurulu Asil Üyeler   AHMET UMUL, KÖKSAL SEMERCİ, MEHMET ALİ ERBEĞİ, AYDIN CANAN, NURİ ERTEKİN, HAMZA TENİKECİ, HÜSEYİN DEMİRCİ VE ERTUĞRUL MUTLU YER ALDI. YEDEK ÜYELİKLERDE İSE MEHMET GÜNDERE, MEHMET KÖYLÜ, FAHRETTİN AVŞAR, SÜLEYMAN AKŞİT, FETTAH ÖZDEMİR, SONER ÖZDEMİR, RAMAZAN ARIKAN, ALİ ALCA VE TAMER YİĞİT görev aldılar.   Denetim Kurulu Asil Üyeleri: EROL TÜZEN, KAZİ GÜRCAN, EMİN ELMALLI, ALİ ÇELİK, HAKAN ARSLAN SEÇİLDİ. DİSİPLİN KURULU ASİL ÜYELİKLERİNE DE İSMAİL KAÇAROĞLU, VEYSEL KARANİ ÖZTÜRK, LÜTFİ SARIKAYA, RIZA SEVİNÇ VE OSMAN ÜÇGÜL seçildi.

Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin Olağan Genel Kurulu yapıldı. 23 yıldır odanın başkanlığını yürüten Musa Çelikkol’un işaret ettiği Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu yeni başkan seçildi.

 

 Zebrano Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen genel kurula katılım oldukça yoğun oldu. Uzun yıllardır sürdürdüğü görevi devreden Musa Çelikkol, iyi işler yaptıklarının altını çizdi. Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin yeni başkanı Turgut Devecioğlu ise, ahilik geleneği ile aydınlık geleceğe cesur ve kararlılıkla yürüyeceklerini söyledi.

 

Devecioğlu, “Burada görev yapmış herkese şükranlarımı sunuyorum. Aldığım sorumluluğun farkındayım. Önemli projelere imza atacağız” diye konuştu.

 

Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Yönetim Kurulu Asil Üyeler


 
AHMET UMUL, KÖKSAL SEMERCİ, MEHMET ALİ ERBEĞİ, AYDIN CANAN, NURİ ERTEKİN, HAMZA TENİKECİ, HÜSEYİN DEMİRCİ VE ERTUĞRUL MUTLU YER ALDI. YEDEK ÜYELİKLERDE İSE MEHMET GÜNDERE, MEHMET KÖYLÜ, FAHRETTİN AVŞAR, SÜLEYMAN AKŞİT, FETTAH ÖZDEMİR, SONER ÖZDEMİR, RAMAZAN ARIKAN, ALİ ALCA VE TAMER YİĞİT görev aldılar.


 
Denetim Kurulu Asil Üyeleri:

EROL TÜZEN, KAZİ GÜRCAN, EMİN ELMALLI, ALİ ÇELİK, HAKAN ARSLAN SEÇİLDİ. DİSİPLİN KURULU ASİL ÜYELİKLERİNE DE İSMAİL KAÇAROĞLU, VEYSEL KARANİ ÖZTÜRK, LÜTFİ SARIKAYA, RIZA SEVİNÇ VE OSMAN ÜÇGÜL seçildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.