Belediye Başkanı kaza yaptı!

GÜNDEM 07.05.2018 - 11:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Belediye Başkanı kaza yaptı!

6 Mayıs Pazar (dün) saat 18:00'de meydana gelen kazada eski Denizli belediye Başkanı Ali Marım Mimar Sinan Caddesinde kaza yaptı.    Kaza da şans eseri can kaybı oluşmazken maddi hasar meydana geldi. Mimar Sinan caddesinde gerçekleşen kaza'da Altıntop Mahallesinden Mimar Sinan Caddesine çıkan bir otomobile çarpışan Marım'ın yardımına çevredeki vatandaşlar koştu. Kaza da ölen ya da yaralanan olmazken maddi hasar oluştu.    

6 Mayıs Pazar (dün) saat 18:00'de meydana gelen kazada eski Denizli belediye Başkanı Ali Marım Mimar Sinan Caddesinde kaza yaptı.

 

 Kaza da şans eseri can kaybı oluşmazken maddi hasar meydana geldi. Mimar Sinan caddesinde gerçekleşen kaza'da Altıntop Mahallesinden Mimar Sinan Caddesine çıkan bir otomobile çarpışan Marım'ın yardımına çevredeki vatandaşlar koştu. Kaza da ölen ya da yaralanan olmazken maddi hasar oluştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.