Filiz, Şehrim 2023 otobüsünün duracağı yerleri açıkladı

SİYASET 07.05.2018 - 13:02, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Filiz, Şehrim 2023 otobüsünün duracağı yerleri açıkladı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Denizli İl Başkanı Necip Filiz Şehrim 2023 adlı otobüsünün Denizli'ye getirilmesi nedeniyle bir basın açıklaması gerçekleştirdi.   Bayram yeri meydanına getirilen 'Şehrim 2023' otobüsünün önünde düzenlediği toplantı da konuşan AK Parti İl Başkanı Necip Filiz , "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde kurulan partimiz kurulduğu günden bugüne kadar her alanda ülkemizin en önemli kalkınma hamlelerini hayata geçirmeye, istikrar, güven, adalet ve demokrasiden taviz vermeden milletimizi büyük hizmetlerle buluşturmaya devam ediyor" dedi.   Şehrim 2023 otobüsünün her şehrin kendine özgü 2023 hedeflerinin ve vizyonların ortaya konulmasını hedeflediklerini belirten Filiz , "AK Parti Genel Merkez Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı tarafından yaşam ve mekan kalitesi yüksek, kimlikli, sürdürülebilir şehirler kavramlarından yola çıkarak, tıpkı Türkiye’nin 2023 hedefleri gibi her şehrin kendine özgü 2023 hedeflerinin ve vizyon planlarının ortaya konulmasının hedeflendiği “Şehrim 2023” projesi kapsamında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Genel Merkez önünden yolcu edilen Şehrim 2023 otobüsünün 16. durağı Denizlimiz’dir "ifadelerini kullandı.   Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yolcu edildikten sonra 16.şehir olarak Denizli'ye gelen 'Şehrim 2023' otobüsü hakkında da açıklamalar da bulunan Necip Filiz, "Şehrim 2023 otobüsü, 6 Mayıs - 8 Mayıs tarihleri arasında Denizli’mizin çeşitli meydanlarında Denizliler ile bir araya gelerek şehri en iyi bilenlerin, o şehirde yaşayanların çevre, şehir ve kültür başlıklarında Denizli’mize ilişkin hayal, görüş ve öneri ve taleplerini dinleyecektir. Katılımcılar ayrıca www.sehrim2023.com adresi ve mobil uygulamalar aracılığıyla şehrine özel anket ile görüşlerini paylaşabileceklerdir" şeklinde konuştu.   'Şehrim 2023 otobüsünün nerelerde bulunacağını da açıklayan Filiz , "Şehrim 2023 otobüsümüz 6 Nisan Pazar günü Denizli’de ki ilk durağı olan Delikliçınar 15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda, şehri için fikri olan Denizli’lerle buluştu. Bugün burada Bayramyeri meydanında ve yarın’da Pamukkale Üniversitesi girişi önünde siz değerli Denizli’li hemşehrilerimle bir araya gelecektir. Sizlerin katılım ve katkılarıyla yapılacak olan çalışmaların şehrimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyor, hepinizi saygı sevgi ve muhabbetle selamlıyorum" dedi.          

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Denizli İl Başkanı Necip Filiz Şehrim 2023 adlı otobüsünün Denizli'ye getirilmesi nedeniyle bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

 

Bayram yeri meydanına getirilen 'Şehrim 2023' otobüsünün önünde düzenlediği toplantı da konuşan AK Parti İl Başkanı Necip Filiz , "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde kurulan partimiz kurulduğu günden bugüne kadar her alanda ülkemizin en önemli kalkınma hamlelerini hayata geçirmeye, istikrar, güven, adalet ve demokrasiden taviz vermeden milletimizi büyük hizmetlerle buluşturmaya devam ediyor" dedi.

 

Şehrim 2023 otobüsünün her şehrin kendine özgü 2023 hedeflerinin ve vizyonların ortaya konulmasını hedeflediklerini belirten Filiz , "AK Parti Genel Merkez Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı tarafından yaşam ve mekan kalitesi yüksek, kimlikli, sürdürülebilir şehirler kavramlarından yola çıkarak, tıpkı Türkiye’nin 2023 hedefleri gibi her şehrin kendine özgü 2023 hedeflerinin ve vizyon planlarının ortaya konulmasının hedeflendiği “Şehrim 2023” projesi kapsamında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Genel Merkez önünden yolcu edilen Şehrim 2023 otobüsünün 16. durağı Denizlimiz’dir "ifadelerini kullandı.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yolcu edildikten sonra 16.şehir olarak Denizli'ye gelen 'Şehrim 2023' otobüsü hakkında da açıklamalar da bulunan Necip Filiz, "Şehrim 2023 otobüsü, 6 Mayıs - 8 Mayıs tarihleri arasında Denizli’mizin çeşitli meydanlarında Denizliler ile bir araya gelerek şehri en iyi bilenlerin, o şehirde yaşayanların çevre, şehir ve kültür başlıklarında Denizli’mize ilişkin hayal, görüş ve öneri ve taleplerini dinleyecektir. Katılımcılar ayrıca www.sehrim2023.com adresi ve mobil uygulamalar aracılığıyla şehrine özel anket ile görüşlerini paylaşabileceklerdir" şeklinde konuştu.

 

'Şehrim 2023 otobüsünün nerelerde bulunacağını da açıklayan Filiz , "Şehrim 2023 otobüsümüz 6 Nisan Pazar günü Denizli’de ki ilk durağı olan Delikliçınar 15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda, şehri için fikri olan Denizli’lerle buluştu. Bugün burada Bayramyeri meydanında ve yarın’da Pamukkale Üniversitesi girişi önünde siz değerli Denizli’li hemşehrilerimle bir araya gelecektir. Sizlerin katılım ve katkılarıyla yapılacak olan çalışmaların şehrimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyor, hepinizi saygı sevgi ve muhabbetle selamlıyorum" dedi.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.