Dolu Yağışı Çameli'de Etkili Oldu

DENİZLİ 07.05.2018 - 17:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Dolu Yağışı Çameli'de Etkili Oldu

Çameli'de sağanak yağışın ardından etkili olan dolu yağışı ile sokaklar beyaza büründü.   Çameli ilçe merkezinde saat 16.10 sıralarında başlayan sağanak yağmur yerini dolu yağışına bıraktı. İlçe Merkezi ve sanayi bölgesinde etkili olan dolu yağışı ile beraber sokaklar dereye döndü.    Fındık büyüklüğündeki dolu yağışının ardından her yer beyaza bürünürken, caddelerdeki insanlar dolu yağışından korunmak için kendilerine sığınak aradı.       

Çameli'de sağanak yağışın ardından etkili olan dolu yağışı ile sokaklar beyaza büründü.

 

Çameli ilçe merkezinde saat 16.10 sıralarında başlayan sağanak yağmur yerini dolu yağışına bıraktı. İlçe Merkezi ve sanayi bölgesinde etkili olan dolu yağışı ile beraber sokaklar dereye döndü. 

 

Fındık büyüklüğündeki dolu yağışının ardından her yer beyaza bürünürken, caddelerdeki insanlar dolu yağışından korunmak için kendilerine sığınak aradı. 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.