DEYADD bu çalışma ile destek arıyor!

DENİZLİ 07.05.2018 - 17:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

DEYADD bu çalışma ile destek arıyor!

İlkbaharın gelmesiyle hareketlenen düğün, organizasyon ve çeşitli etkinlikler nedeniyle, bir biri ardına yapılan davetlere icabet etmek veya gidememe durumlarında ise nezaket gereği çiçek gönderiliyor.   Denizli’de birçok ihtiyaç sahibini yardımseverlerle buluşturulan veya yapılan yardımları toplayarak ihtiyaç sahiplerine ulaştıran, Denizli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (DEYADD) bu yıl bir çalışmaya daha imza attı.   DEYYADD, ilkbaharın gelmesi ile birlikte ve yaz sezonunda yapılacak olan düğün, organizasyon ve çeşitli etkinliklerde nezaket gereği gönderilen, çiçeklerin kuruduğunu ve gönderilen yerlerde heba olduğunu belirterek Denizlili vatandaşlara çağrıda bulundu. “Hem gönül alın hem sevap kazanın” dedi.   ÖRNEK   DEYADD yöneticilerinin yaptığı açıklamada, ilk etapta DEYADD yazılı 20 adet çerçeveli çiçek şeklindeki çelenklerin üzerine isim veya kurum adı yazdırarak istediğiniz düğün, davet ve organizasyonlara çiçek yerine bu çelenkleri gönderebilirsiniz dendi. Yapılan açıklamada; “ Denizlideki çoğu çiçekçiden fiyat aldığımızda minimum fiyatın 50 lira olduğunu gördük. Bizler DEYADD gönüllüleri olarak hem sizlerin organizasyonlarınızda hem de ihtiyaç sahiplerine daha fazla yardım edebilmek adına çiçek yerine adınıza veya firma isminizi taşıyan çerçeveleri bağış makbuzu keserek teslim etmeye hazırız. Sipariş vermek isteyenler için dernek telefonlarımız 7/24 acıktır. İrtibat kurmak için 0544 945 60 83 nolu telefonumuzu arayabilirsiniz” denildi.

İlkbaharın gelmesiyle hareketlenen düğün, organizasyon ve çeşitli etkinlikler nedeniyle, bir biri ardına yapılan davetlere icabet etmek veya gidememe durumlarında ise nezaket gereği çiçek gönderiliyor.

 

Denizli’de birçok ihtiyaç sahibini yardımseverlerle buluşturulan veya yapılan yardımları toplayarak ihtiyaç sahiplerine ulaştıran, Denizli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (DEYADD) bu yıl bir çalışmaya daha imza attı.

 

DEYYADD, ilkbaharın gelmesi ile birlikte ve yaz sezonunda yapılacak olan düğün, organizasyon ve çeşitli etkinliklerde nezaket gereği gönderilen, çiçeklerin kuruduğunu ve gönderilen yerlerde heba olduğunu belirterek Denizlili vatandaşlara çağrıda bulundu. “Hem gönül alın hem sevap kazanın” dedi.

 

ÖRNEK

 

DEYADD yöneticilerinin yaptığı açıklamada, ilk etapta DEYADD yazılı 20 adet çerçeveli çiçek şeklindeki çelenklerin üzerine isim veya kurum adı yazdırarak istediğiniz düğün, davet ve organizasyonlara çiçek yerine bu çelenkleri gönderebilirsiniz dendi. Yapılan açıklamada; “ Denizlideki çoğu çiçekçiden fiyat aldığımızda minimum fiyatın 50 lira olduğunu gördük. Bizler DEYADD gönüllüleri olarak hem sizlerin organizasyonlarınızda hem de ihtiyaç sahiplerine daha fazla yardım edebilmek adına çiçek yerine adınıza veya firma isminizi taşıyan çerçeveleri bağış makbuzu keserek teslim etmeye hazırız. Sipariş vermek isteyenler için dernek telefonlarımız 7/24 acıktır. İrtibat kurmak için 0544 945 60 83 nolu telefonumuzu arayabilirsiniz” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.