Ekrem Başer Hisar Mahalle Sakinleri İle Buluştu

SİYASET 10.05.2018 - 09:29, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Ekrem Başer Hisar Mahalle Sakinleri İle Buluştu

Ak Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer ve Yönetim Kurulu Üyeleri mahalle buluşmalarına devam ediyor. Başer ve Yönetim Kurulu, Hisar mahalle sakinleri ile akşam toplantılarında bir araya geldi.   Gerçekleştirilen toplantıda mahalle halkının kaynaşmasının yanı sıra Başkan Başer, vatandaşların istek ve önerilerini dinledi.   Mahalle buluşmasında vatandaşlara hitap eden Ekrem Başer, ortak sorunların belirlenmesi ve çözümü konusunda her türlü çalışmayı gerçekleştireceklerini belirtti.  Başer; “Denizli halkımızın hiçbir mahalle, semt ayırt etmeksizin daha iyi daha güzel ve daha refah bir toplum haline gelebilmesi için her detayla ilgileneceğiz. Birlik ve beraberliğimizin bozulmaması adına daha da güçlenmesi için çalışacağız” dedi.   Hisar mahallesi sakinleri gerçekleşen bu toplantıda birlik beraberlik içinde olmanın sevincini yaşadı. Fikirlerini, düşüncelerini, sorunlarını samimi bir ortam içerisinde rahatlıkla dile getirdiler. Mahalle sakinleri; Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer ve ekibine, mahalle içerisinde birlik ve beraberlik için gerekli olan ortamı sağladıkları ve mahalle halkının toplanmasını sağladığı için teşekkür etti.  

Ak Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer ve Yönetim Kurulu Üyeleri mahalle buluşmalarına devam ediyor. Başer ve Yönetim Kurulu, Hisar mahalle sakinleri ile akşam toplantılarında bir araya geldi.

 

Gerçekleştirilen toplantıda mahalle halkının kaynaşmasının yanı sıra Başkan Başer, vatandaşların istek ve önerilerini dinledi.

 

Mahalle buluşmasında vatandaşlara hitap eden Ekrem Başer, ortak sorunların belirlenmesi ve çözümü konusunda her türlü çalışmayı gerçekleştireceklerini belirtti.  Başer; “Denizli halkımızın hiçbir mahalle, semt ayırt etmeksizin daha iyi daha güzel ve daha refah bir toplum haline gelebilmesi için her detayla ilgileneceğiz. Birlik ve beraberliğimizin bozulmaması adına daha da güçlenmesi için çalışacağız” dedi.

 

Hisar mahallesi sakinleri gerçekleşen bu toplantıda birlik beraberlik içinde olmanın sevincini yaşadı. Fikirlerini, düşüncelerini, sorunlarını samimi bir ortam içerisinde rahatlıkla dile getirdiler. Mahalle sakinleri; Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer ve ekibine, mahalle içerisinde birlik ve beraberlik için gerekli olan ortamı sağladıkları ve mahalle halkının toplanmasını sağladığı için teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.