Ak Parti Denizli Milletvekili Aday Adayı Cemal Ceylan'dan Ziyaretler

SİYASET 11.05.2018 - 12:06, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Ak Parti Denizli Milletvekili Aday Adayı Cemal Ceylan'dan Ziyaretler

AK Parti Denizli Milletvekili Aday Adayı Cemal Ceylan, belediyeler ve sivil toplum örgütlerini ziyaret etti.   BELEDİYELERLE OMUZ OMUZA ÇALIŞACAĞIZ   Ceylan, AK Partili Belediyelerin, iktidarın yüz akı icraatlara imza attıklarını belirterek, kendisine görev verilmesi ve seçilmesi halinde, belediyelerle birlikte omuz omuza çalışacaklarını söyledi.   AK Parti Denizli Milletvekili Aday Adayı Cemal Ceylan, Denizli’deki çalışmaları kapsamında belediyeler ve sivil toplum örgütlerine de ziyaretler gerçekleştirdi.     Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ile İlçe Belediye Başkanları ve Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan’ı ziyaret eden AK Parti Milletvekili Aday Adayı Cemal Ceylan, görüş alışverişinde bulundu.   AK PARTİLİ BELEDİYELER YÜZ AKIMIZ   AK Partili belediyelerin yüz akı hizmetlere imza attığını, milletin gönlünü fethettiğini söyleyenAK Parti Aday Adayı Ceylan, “Hizmet, sadece Ankara’da değil aynı zamandabölgede ve yerelde de yapılır. Milletvekilleri ile yerel yönetimlerin işbirliği, hızlı ve etkin hizmetin anahtarıdır. Ben de danışmanlık görevlerimde bu konuda önemli tecrübeler elde ettim. Dolayısıyla, partimizin yetkili kurullarının takdiri ve halkımızın teveccühü ile milletvekili seçilmemiz durumunda, bu işbirliğinin en üst seviyede olması için azami gayret sarf edeceğim. Belediyelerle omuz omuza çalışarak hizmetin Başkent’ten şehrimize ulaşmasından öncülük edeceğim. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan,  Merkezefendi Belediye Başkanımız Sayın Muhammet Subaşıoğlu ve Pamukkale Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Gürlesin’i ve ilçe ziyaretlerimde ilçe belediye başkanlarımızı ziyaretlerimde önemli konularda istişarelerde bulunma olanağımız oldu. Başkanlarımıza samimiyetleri ve misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum” dedi.     MİLLETİN NABZI,SİVİL TOPLUM KURULUŞLARIDIR   Sivil toplum örgütleriyle işbirliğinin de önemine işaret eden AK Parti Denizli Milletvekili Aday Adayı Cemal Ceylan; “Sivil toplum kuruluşlarıyla ortak projelere imza atmak önemli hedeflerimiz arasında. Toplumun nabzını tutan, ihtiyaç ve beklentileri ortaya koyan en önemli örgütler sivil toplum kuruluşlarıdır. Nasip olur tarafımıza bu kutlu görev tevdi edilir ve Milletimizin teveccühüyle seçilirsek sivil toplum kuruluşlarımız ile işbirliğimizi güçlendirip ortak adımlar atmayı hedeflemekteyiz. Bu anlamda ilk ziyaretlerimden birisini Denizli Ticaret Odamıza gerçekleştirdim. Denizli Ticaret Oda’mızı ziyaretimde Sayın Başkan Uğur Erdoğan’ın kentimizin ekonomik gelişimine katkı koyan önemli çalışmaları hakkında bilgi alma fırsatı buldum. Bu vesileyle Uğur Başkanımıza da ilgisi için çok teşekkür ediyorum” dedi.  

AK Parti Denizli Milletvekili Aday Adayı Cemal Ceylan, belediyeler ve sivil toplum örgütlerini ziyaret etti.

 

BELEDİYELERLE OMUZ OMUZA ÇALIŞACAĞIZ

 

Ceylan, AK Partili Belediyelerin, iktidarın yüz akı icraatlara imza attıklarını belirterek, kendisine görev verilmesi ve seçilmesi halinde, belediyelerle birlikte omuz omuza çalışacaklarını söyledi.

 

AK Parti Denizli Milletvekili Aday Adayı Cemal Ceylan, Denizli’deki çalışmaları kapsamında belediyeler ve sivil toplum örgütlerine de ziyaretler gerçekleştirdi.

 

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ile İlçe Belediye Başkanları ve Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan’ı ziyaret eden AK Parti Milletvekili Aday Adayı Cemal Ceylan, görüş alışverişinde bulundu.

 

AK PARTİLİ BELEDİYELER YÜZ AKIMIZ

 

AK Partili belediyelerin yüz akı hizmetlere imza attığını, milletin gönlünü fethettiğini söyleyenAK Parti Aday Adayı Ceylan, “Hizmet, sadece Ankara’da değil aynı zamandabölgede ve yerelde de yapılır. Milletvekilleri ile yerel yönetimlerin işbirliği, hızlı ve etkin hizmetin anahtarıdır. Ben de danışmanlık görevlerimde bu konuda önemli tecrübeler elde ettim. Dolayısıyla, partimizin yetkili kurullarının takdiri ve halkımızın teveccühü ile milletvekili seçilmemiz durumunda, bu işbirliğinin en üst seviyede olması için azami gayret sarf edeceğim. Belediyelerle omuz omuza çalışarak hizmetin Başkent’ten şehrimize ulaşmasından öncülük edeceğim. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan,  Merkezefendi Belediye Başkanımız Sayın Muhammet Subaşıoğlu ve Pamukkale Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Gürlesin’i ve ilçe ziyaretlerimde ilçe belediye başkanlarımızı ziyaretlerimde önemli konularda istişarelerde bulunma olanağımız oldu. Başkanlarımıza samimiyetleri ve misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

MİLLETİN NABZI,SİVİL TOPLUM KURULUŞLARIDIR

 

Sivil toplum örgütleriyle işbirliğinin de önemine işaret eden AK Parti Denizli Milletvekili Aday Adayı Cemal Ceylan; “Sivil toplum kuruluşlarıyla ortak projelere imza atmak önemli hedeflerimiz arasında. Toplumun nabzını tutan, ihtiyaç ve beklentileri ortaya koyan en önemli örgütler sivil toplum kuruluşlarıdır. Nasip olur tarafımıza bu kutlu görev tevdi edilir ve Milletimizin teveccühüyle seçilirsek sivil toplum kuruluşlarımız ile işbirliğimizi güçlendirip ortak adımlar atmayı hedeflemekteyiz. Bu anlamda ilk ziyaretlerimden birisini Denizli Ticaret Odamıza gerçekleştirdim. Denizli Ticaret Oda’mızı ziyaretimde Sayın Başkan Uğur Erdoğan’ın kentimizin ekonomik gelişimine katkı koyan önemli çalışmaları hakkında bilgi alma fırsatı buldum. Bu vesileyle Uğur Başkanımıza da ilgisi için çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.