Başkan Güven Çivrilli Anneler'i Yalnız Bırakmadı

DENİZLİ 14.05.2018 - 17:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Başkan Güven Çivrilli Anneler'i Yalnız Bırakmadı

Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, 10-16 Mayıs Engelliler haftası ve 13 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla öğle saatlerinde engelli ailesi Şerife Deniz ve şehit ailesi Ahmet Kandaş'la bu anlamlı günde bir araya geldi.    Akşamın da ise, Vali Recep Yazıcıoğlu Konferans Salonunda, Anneler Günü kutlama programı düzenledi.        Programa Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, Çivrilli anneler ve tüm bayanlar katıldı. Program Başkan Güven'in kürsüye davet edilmesiyle başladı. ‘Anneler Günü' temalı programda anneliğin yeri ve önemi vurgulandı. Başkan Güven'in konuya ilişkin açıklamasında; “Geleceğimizin teminatı yavrularımızı yetiştiren, büyüten, zamanı gelince asker eyleyen, gelinlik çeyizini hazırlayan, onları her türlü bela ve musibetten koruyan, vatana ve millete hayırlı bir evlat eyleyen başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Gününü kutluyorum.” Dedi. Belediye tarafından hazırlanan ikramlar ve sürpriz hediyeler programa renk kattı, programda tüm bayanlar doyasıya eğlendi ve müzikle coştu.   YILIN ANNESİ  SEÇİLDİ!        Başkan Güven, yılın annesi seçilen Şerife Deniz'in plaket ve çiçeğini teslim ederken şu sözlerini dile getirdi; "Bugün buradaki en güzel sıfat annelik sıfatıdır. Dinimizde ‘Cennet anaların ayağının altındadır’ diye buyrulmuştur.  Annelerin hakkını ödeyemeyiz. İyi günümüzde kötü günümüzde yanımızda olan annelerimizdir.Bu annelerimizden bir tanesi ise Şerife Deniz'dir. 2 ay önce eşini kaybetmiş olup,tek başına evlatları için ayakta durmaya çalışan annemize bu ödülü layık görmüş bulunmaktayız. Her zaman yanındayız ve desteğimiz sonsuzdur. Sizlerde  bu anlamlı günde yoğun katılım gerçekleştirdiğiniz için teşekkür ederim." ifadeleri yer aldı    

Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, 10-16 Mayıs Engelliler haftası ve 13 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla öğle saatlerinde engelli ailesi Şerife Deniz ve şehit ailesi Ahmet Kandaş'la bu anlamlı günde bir araya geldi. 

 

Akşamın da ise, Vali Recep Yazıcıoğlu Konferans Salonunda, Anneler Günü kutlama programı düzenledi.

 

     Programa Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, Çivrilli anneler ve tüm bayanlar katıldı. Program Başkan Güven'in kürsüye davet edilmesiyle başladı. ‘Anneler Günü' temalı programda anneliğin yeri ve önemi vurgulandı. Başkan Güven'in konuya ilişkin açıklamasında; “Geleceğimizin teminatı yavrularımızı yetiştiren, büyüten, zamanı gelince asker eyleyen, gelinlik çeyizini hazırlayan, onları her türlü bela ve musibetten koruyan, vatana ve millete hayırlı bir evlat eyleyen başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Gününü kutluyorum.” Dedi. Belediye tarafından hazırlanan ikramlar ve sürpriz hediyeler programa renk kattı, programda tüm bayanlar doyasıya eğlendi ve müzikle coştu.

 

YILIN ANNESİ  SEÇİLDİ!

 

     Başkan Güven, yılın annesi seçilen Şerife Deniz'in plaket ve çiçeğini teslim ederken şu sözlerini dile getirdi; "Bugün buradaki en güzel sıfat annelik sıfatıdır. Dinimizde ‘Cennet anaların ayağının altındadır’ diye buyrulmuştur.  Annelerin hakkını ödeyemeyiz. İyi günümüzde kötü günümüzde yanımızda olan annelerimizdir.Bu annelerimizden bir tanesi ise Şerife Deniz'dir. 2 ay önce eşini kaybetmiş olup,tek başına evlatları için ayakta durmaya çalışan annemize bu ödülü layık görmüş bulunmaktayız. Her zaman yanındayız ve desteğimiz sonsuzdur. Sizlerde  bu anlamlı günde yoğun katılım gerçekleştirdiğiniz için teşekkür ederim." ifadeleri yer aldı

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.