Otobüs ile otomobil çarpıştı!

DENİZLİ 14.05.2018 - 20:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Otobüs ile otomobil çarpıştı!

Bayramyeri'nde akşam saatlerinde otobüs ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kaza ucuz atlatıldı.   İddialara göre, Bayramyeri Selçuk Caddesi üzerinde, meydana yakın bölgeden dönüş yapmaya çalışan 21 numaralı hat otobüsünü geçmek için acele eden otomobil ile çarpıştı. Kaza hafif şekilde atlatırken cadde üzerindeki yayalar kazadan şans eseri ucuz kurtuldu. Büyük panik yaşayan yayalar ve otobüs içindeki yolcular ne olduğunu anlayamadı.   Kazada yaralanan olmazken her iki araçta da maddi hasar meydana geldi.   Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.      

Bayramyeri'nde akşam saatlerinde otobüs ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kaza ucuz atlatıldı.

 

İddialara göre, Bayramyeri Selçuk Caddesi üzerinde, meydana yakın bölgeden dönüş yapmaya çalışan 21 numaralı hat otobüsünü geçmek için acele eden otomobil ile çarpıştı. Kaza hafif şekilde atlatırken cadde üzerindeki yayalar kazadan şans eseri ucuz kurtuldu. Büyük panik yaşayan yayalar ve otobüs içindeki yolcular ne olduğunu anlayamadı.

 

Kazada yaralanan olmazken her iki araçta da maddi hasar meydana geldi.

 

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.