Yetkinin Adı Eğitim-Bir-Sen

DENİZLİ 23.05.2018 - 10:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Yetkinin Adı Eğitim-Bir-Sen

Yetkili Sendika belirleme çalışmaları kapsamında Eğitim-Bir-Sen 5026 üye sayısıyla Denizli’de örgütlenme rekoru kırarak yetkisini devam ettirdi.   Yetkili Sendika belirleme çalışmaları kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğünde yapılan mutabakatta, en yakın sendikaya 1491 fark atarak 5026 üye sayısıyla Eğitim-Bir-Sen Denizli 1 Nolu Şubesi yetkisini tescilleyerek Denizli de örgütlenme rekoru kırdı.   Mutabakat sonrası bir açıklama yapan Şube Başkanı Kazım TEFÇİ, sayısal olarak kendilerine yakın üç sendikanın toplamına yaklaştıklarını ve yetkinin destanını yazmaya devam ettiklerini belirterek sözlerine şöyle devam etti: ‘Samimiyetle, cesaretle, kararlılıkla yürüttüğümüz mücadelenin, akıttığımız terin, gösterdiğimiz çabanın karşılığını almış; mazlumdan, mağdurdan, milli iradeden ve medeniyet değerlerinden yana duruşuyla eğitim çalışanlarının teveccühünü kazanmış sendikamız, eğitim çalışanları için emin adımlarla yoluna devam etmektedir.   Bu başarı hepimizin diyerek sözlerine devam eden Tefçi; Bu kutlu mücadelede; yetkinin destanının yazılmasında gece gündüz demeden, ter akıtan, emek veren, zamanının önemli bir kısmını sendikal mücadelemize hasreden; yönetim kurulumuza, ilçe başkanları ve yönetimlerine, işyeri temsilcilerimize ve değerli üyelerimize teşekkür ederiz.’ diyerek sözlerini tamamladı.  

Yetkili Sendika belirleme çalışmaları kapsamında Eğitim-Bir-Sen 5026 üye sayısıyla Denizli’de örgütlenme rekoru kırarak yetkisini devam ettirdi.

 

Yetkili Sendika belirleme çalışmaları kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğünde yapılan mutabakatta, en yakın sendikaya 1491 fark atarak 5026 üye sayısıyla Eğitim-Bir-Sen Denizli 1 Nolu Şubesi yetkisini tescilleyerek Denizli de örgütlenme rekoru kırdı.

 

Mutabakat sonrası bir açıklama yapan Şube Başkanı Kazım TEFÇİ, sayısal olarak kendilerine yakın üç sendikanın toplamına yaklaştıklarını ve yetkinin destanını yazmaya devam ettiklerini belirterek sözlerine şöyle devam etti: ‘Samimiyetle, cesaretle, kararlılıkla yürüttüğümüz mücadelenin, akıttığımız terin, gösterdiğimiz çabanın karşılığını almış; mazlumdan, mağdurdan, milli iradeden ve medeniyet değerlerinden yana duruşuyla eğitim çalışanlarının teveccühünü kazanmış sendikamız, eğitim çalışanları için emin adımlarla yoluna devam etmektedir.

 

Bu başarı hepimizin diyerek sözlerine devam eden Tefçi; Bu kutlu mücadelede; yetkinin destanının yazılmasında gece gündüz demeden, ter akıtan, emek veren, zamanının önemli bir kısmını sendikal mücadelemize hasreden; yönetim kurulumuza, ilçe başkanları ve yönetimlerine, işyeri temsilcilerimize ve değerli üyelerimize teşekkür ederiz.’ diyerek sözlerini tamamladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.