Akkent Mahllesi İftar Buluşması

DENİZLİ 23.05.2018 - 11:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Akkent Mahllesi İftar Buluşması

Çal Belediyesi tarafından bu yıl 4’üncüsü düzenlenen iftar programı ilk olarak Akkent mahallemizde gerçekleşti   İftar programına Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, Başkan Yardımcısı Adnan Tatar, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.İftar yemeğinde Başkanımız Fethi Akcan; Ezan öncesinde tüm misafirleri masalarında ziyaret etti.      “Ramazan ayında Allah bizlere maneviyatın çok fazla olduğu böyle bir akşamda bu sofraları kurarak değerli halkımızla birlikte orucumuzu açmayı nasip etti. Bu akşam burada bizlerle birlikte oldukları için halkıma teşekkür ediyorum” dedi.  

Çal Belediyesi tarafından bu yıl 4’üncüsü düzenlenen iftar programı ilk olarak Akkent mahallemizde gerçekleşti

 

İftar programına Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, Başkan Yardımcısı Adnan Tatar, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.İftar yemeğinde Başkanımız Fethi Akcan; Ezan öncesinde tüm misafirleri masalarında ziyaret etti.

 

 

 “Ramazan ayında Allah bizlere maneviyatın çok fazla olduğu böyle bir akşamda bu sofraları kurarak değerli halkımızla birlikte orucumuzu açmayı nasip etti. Bu akşam burada bizlerle birlikte oldukları için halkıma teşekkür ediyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.