Saadet'in Milletvekili Adayları Esnaf Ziyaretinde

DENİZLİ 24.05.2018 - 11:21, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Saadet'in Milletvekili Adayları Esnaf Ziyaretinde

Saadet Partisi Denizli milletvekili adaylarından Ahmet Eryılmaz ve Kudret İlhan Denizli’de çarşı esnafını ziyaret etti.   24 Haziran seçimleri için çalışmalarına ara vermeden devam eden Saadet Partisi, sahadaki faaliyetlerine de tüm hızıyla devam ediyor. Saadet Partisinin milletvekili adaylarından Ahmet Eryılmaz ve Kudret İlhan, Denizli’de esnaf ziyaretinde bulundu. Esnafla bir süre muhabbet eden adaylara halkın ve esnafın yoğun ilgi gösterdiği gözlemlendi. 24 Haziran seçimlerinin kötü gidişatın son bulması için bir fırsat olduğunu söyleyen adaylar milletin bu fırsatı değerlendireceğinden emin olduklarını söyledi.      

Saadet Partisi Denizli milletvekili adaylarından Ahmet Eryılmaz ve Kudret İlhan Denizli’de çarşı esnafını ziyaret etti.

 

24 Haziran seçimleri için çalışmalarına ara vermeden devam eden Saadet Partisi, sahadaki faaliyetlerine de tüm hızıyla devam ediyor. Saadet Partisinin milletvekili adaylarından Ahmet Eryılmaz ve Kudret İlhan, Denizli’de esnaf ziyaretinde bulundu. Esnafla bir süre muhabbet eden adaylara halkın ve esnafın yoğun ilgi gösterdiği gözlemlendi. 24 Haziran seçimlerinin kötü gidişatın son bulması için bir fırsat olduğunu söyleyen adaylar milletin bu fırsatı değerlendireceğinden emin olduklarını söyledi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.