Eğitim-Bir-Sen’e Güçlü Aday

DENİZLİ 24.05.2018 - 12:01, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Eğitim-Bir-Sen’e Güçlü Aday

Feyzullah ÖSELMİŞ, Eğitim-Bir-Sen Denizli Şube Başkanlığı için adaylığını açıkladı.   ‘Yeniden Zirveye’ sloganıyla adaylığını açıklayan Öselmiş,konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Öselmiş;‘Sendikamızın Kasım ayında gerçekleştirilecek, olağan genel kurulunda, önce Allah’ın izni sonra sizlerin desteği ve teveccühü ile Denizli Şube Başkanlığına adayım. Amacım, Denizli de Eğitim-Bir-Sen’i yeniden zirveye taşımaktır. Hiçbir zaman kişisel hırslarım olmadı, koltuk ya da makam kaygısı taşımadım. Sendikamın öncelikleri benimde önceliğim oldu. Daha önceki yıllarda gururla çeşitli görevlerde bulunduğum sendika yöneticiliğimdeki tecrübelerimi, birikimlerimi şube başkanlığı ile birleştirerek teşkilatımı şu an bulunduğu yerden daha ileriye taşımak istiyorum. Sendikamızı kurumsal kimliğini koruyarak, daha güçlü, daha etkin kılmak için çıktığım bu zorlu ve sorumluluğu büyük yolda, bütün üyelerimizin ve teşkilatımızın desteğini bekliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun. En kısa zamanda görüşmek üzere hepinizi Allah’a emanet ediyorum’ diyerek sözlerini tamamladı.    

Feyzullah ÖSELMİŞ, Eğitim-Bir-Sen Denizli Şube Başkanlığı için adaylığını açıkladı.

 

‘Yeniden Zirveye’ sloganıyla adaylığını açıklayan Öselmiş,konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

Öselmiş;‘Sendikamızın Kasım ayında gerçekleştirilecek, olağan genel kurulunda, önce Allah’ın izni sonra sizlerin desteği ve teveccühü ile Denizli Şube Başkanlığına adayım. Amacım, Denizli de Eğitim-Bir-Sen’i yeniden zirveye taşımaktır. Hiçbir zaman kişisel hırslarım olmadı, koltuk ya da makam kaygısı taşımadım. Sendikamın öncelikleri benimde önceliğim oldu. Daha önceki yıllarda gururla çeşitli görevlerde bulunduğum sendika yöneticiliğimdeki tecrübelerimi, birikimlerimi şube başkanlığı ile birleştirerek teşkilatımı şu an bulunduğu yerden daha ileriye taşımak istiyorum. Sendikamızı kurumsal kimliğini koruyarak, daha güçlü, daha etkin kılmak için çıktığım bu zorlu ve sorumluluğu büyük yolda, bütün üyelerimizin ve teşkilatımızın desteğini bekliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun. En kısa zamanda görüşmek üzere hepinizi Allah’a emanet ediyorum’ diyerek sözlerini tamamladı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.