Çameli'de Saklı Bir Cennet Bulundu

DENİZLİ 24.05.2018 - 15:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Çameli'de Saklı Bir Cennet Bulundu

Denizli Çameli İlçesinde Doğaseverler tarafından düzenlenen etkinlik esnasında tesadüfen şelale bulundu. Bulunan şelalenin yüksekliğinin 30-35 metre olduğu iddia edildi. Çameli’de Çamyür ve Çambis üyeleri, Ericek mahallesinde düzenlenen etkinlik kapsamında çevrede keşif yapan üyeleri beklemedikleri bir şeyle karşılaştı. Doğaseverler Çameli ormanlarında gezdikleri esnada doğada gizlenmiş bir şelaleyi tespit ettiler. Grup üyeleri Çameli’de birçok şelalenin bulunduğu ve Emecik Kanyonu’ndan sonra en güzel şelaleleri arasına girmeye aday olabilecek bir şelale değerlendirmesinde bulundu.   Çameli İlçesinin tarihi boyunca binlerce yıl gizli kalmış saklı cenneti olan Emecik Kanyonu’nu, daha önce gezen grup üyelerinden Abdülmelik Akkan, Bu hafta rotamızı Çameli ilçesinde başlayan parkurda eşsiz doğasıyla bütünleşen ormanları ve patika yollarından geçtiklerini dile getirdi. Çevre halkının sıcak yaklaşımları ve misafirperverliğine şahit olduklarını belirten Akkan, “Çameli Doğa ve huzurun sığınağı bir yerdir” dedi.   Doğaseverlerin keşfettiği şelalenin yetkililerden adlığımız bilgiye göre ilk defa görüntülendiğini ve bu bölgede yaşayan vatandaşların dahi bilmedikleri belirtildi. Bu doğa harikasının ilk defa görüntülendiği ifade edildi.

Denizli Çameli İlçesinde Doğaseverler tarafından düzenlenen etkinlik esnasında tesadüfen şelale bulundu. Bulunan şelalenin yüksekliğinin 30-35 metre olduğu iddia edildi.


Çameli’de Çamyür ve Çambis üyeleri, Ericek mahallesinde düzenlenen etkinlik kapsamında çevrede keşif yapan üyeleri beklemedikleri bir şeyle karşılaştı. Doğaseverler Çameli ormanlarında gezdikleri esnada doğada gizlenmiş bir şelaleyi tespit ettiler.
Grup üyeleri Çameli’de birçok şelalenin bulunduğu ve Emecik Kanyonu’ndan sonra en güzel şelaleleri arasına girmeye aday olabilecek bir şelale değerlendirmesinde bulundu.

 


Çameli İlçesinin tarihi boyunca binlerce yıl gizli kalmış saklı cenneti olan Emecik Kanyonu’nu, daha önce gezen grup üyelerinden Abdülmelik Akkan, Bu hafta rotamızı Çameli ilçesinde başlayan parkurda eşsiz doğasıyla bütünleşen ormanları ve patika yollarından geçtiklerini dile getirdi. Çevre halkının sıcak yaklaşımları ve misafirperverliğine şahit olduklarını belirten Akkan, “Çameli Doğa ve huzurun sığınağı bir yerdir” dedi.

 


Doğaseverlerin keşfettiği şelalenin yetkililerden adlığımız bilgiye göre ilk defa görüntülendiğini ve bu bölgede yaşayan vatandaşların dahi bilmedikleri belirtildi. Bu doğa harikasının ilk defa görüntülendiği ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.