Esnaf Ziyaretleri Devam Ediyor…

DENİZLİ 29.05.2018 - 10:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Esnaf Ziyaretleri Devam Ediyor…

24 Haziran seçimleri için çalışmalarına ara vermeden devam eden Saadet Partisi, sahadaki faaliyetlerine de tüm hızıyla devam ediyor. Saadet Partisi Denizli milletvekili adaylarından Ahmet Eryılmaz ve Taner İzgi Candoğan Parkı ve çevresindeki esnafları ziyaret etti.   Eryılmaz yaptığı açıklamada, “Esnafın derdini yakından dinleyerek çözüm üretmek görevimizdir. Saadet Partisi olarak çözüm noktasında genel merkezin ve bütün teşkilatların önemli projeleri hazırlanmış durumdadır. İktidar olmamız halinde zaman kaybetmeden projeleri hayata geçirmek için sorunları yerinde doğru tespit ederek tedavisini hayata geçireceğiz.     Kıymetli esnaflarımızın, siyasette mevcut iktidara alternatif bulamadıkları noktada, imdatlarına yetişiyor ve Saadet Partisi'nin varlığından bahsederek ümitlerini yeşertiyoruz.” dedi.  

24 Haziran seçimleri için çalışmalarına ara vermeden devam eden Saadet Partisi, sahadaki faaliyetlerine de tüm hızıyla devam ediyor. Saadet Partisi Denizli milletvekili adaylarından Ahmet Eryılmaz ve Taner İzgi Candoğan Parkı ve çevresindeki esnafları ziyaret etti.

 

Eryılmaz yaptığı açıklamada, “Esnafın derdini yakından dinleyerek çözüm üretmek görevimizdir. Saadet Partisi olarak çözüm noktasında genel merkezin ve bütün teşkilatların önemli projeleri hazırlanmış durumdadır. İktidar olmamız halinde zaman kaybetmeden projeleri hayata geçirmek için sorunları yerinde doğru tespit ederek tedavisini hayata geçireceğiz.

 

 

Kıymetli esnaflarımızın, siyasette mevcut iktidara alternatif bulamadıkları noktada, imdatlarına yetişiyor ve Saadet Partisi'nin varlığından bahsederek ümitlerini yeşertiyoruz.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.