Ölüme davetiye çıkardı!

DENİZLİ 29.05.2018 - 12:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Ölüme davetiye çıkardı!

Denizli Merkezefendi İlçesi’nde saman balyalarının üzerinde tehlikeli bir şekilde yolculuk yapan kişin görüntüleri bir vatandaş tarafından cep telefonu ile kaydedildi.   Alınan bilgiye göre; Cumartesi günü saat 17.00 sularında, Karahasanlı Mahallesi Akça Caddesi üzerinde Üçler istikametine doğru seyir halindeki bir kamyonun, üzerindeki saman balyalarını görenler şaşkına döndü. Şaşkınlığın sebebi kamyonet üzerindeki saman balyaları değil! Şaşkınlığın asıl nedeni yaklaşık yerden 6 metre yüksekliğindeki saman balyalarının üzerindeki bir vatandaşın yolculuk yapmasıydı.   Saman balyalarının üzerinde güvenliksiz bir şekilde seyahat eden kişinin olası bir dikkatsizlik sonucu yaşanacak kaza anında ölüme yolculuk yapmaması içten bile değil. Olayı gören bir vatandaşın dikkatini çekmesi üzerin bu tehlikeli yolculuğu cep telefonu kamerası ile kaydetti. Daha sonra takibi bırakarak yoluna devam eden vatandaşın, saman balyaları üzerinde yolculuk yapan şahsın durumu hakkında bilgisi olmadığını belirtti.   Umarız bu tehlikeli yolculukta herhangi bir kaza veya kötü durum yaşanmadan sonlanmıştır.   İşte o tehlikeli yolculuğun görüntüleri;    

Denizli Merkezefendi İlçesi’nde saman balyalarının üzerinde tehlikeli bir şekilde yolculuk yapan kişin görüntüleri bir vatandaş tarafından cep telefonu ile kaydedildi.

 

Alınan bilgiye göre; Cumartesi günü saat 17.00 sularında, Karahasanlı Mahallesi Akça Caddesi üzerinde Üçler istikametine doğru seyir halindeki bir kamyonun, üzerindeki saman balyalarını görenler şaşkına döndü. Şaşkınlığın sebebi kamyonet üzerindeki saman balyaları değil! Şaşkınlığın asıl nedeni yaklaşık yerden 6 metre yüksekliğindeki saman balyalarının üzerindeki bir vatandaşın yolculuk yapmasıydı.

 

Saman balyalarının üzerinde güvenliksiz bir şekilde seyahat eden kişinin olası bir dikkatsizlik sonucu yaşanacak kaza anında ölüme yolculuk yapmaması içten bile değil. Olayı gören bir vatandaşın dikkatini çekmesi üzerin bu tehlikeli yolculuğu cep telefonu kamerası ile kaydetti. Daha sonra takibi bırakarak yoluna devam eden vatandaşın, saman balyaları üzerinde yolculuk yapan şahsın durumu hakkında bilgisi olmadığını belirtti.

 

Umarız bu tehlikeli yolculukta herhangi bir kaza veya kötü durum yaşanmadan sonlanmıştır.

 

İşte o tehlikeli yolculuğun görüntüleri;

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.