Çivril Belediyesi'nden İftar Programı

DENİZLİ 29.05.2018 - 13:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Çivril Belediyesi'nden İftar Programı

Çivril Belediyesi on bir ayın sultanı Ramazan ayında iftar sofraları kurmaya aralıksız  devam ediyor. Bu kapsamda Ramazan ayının 14. günkü durağı Karabedirler Mahallesi oldu. Halkın yoğun ilgi gösterdiği İftar programa  Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven' de katıldı.   Çivril Belediyesi tarafından her yıl Ramazan ayında düzenlenen geleneksel mahalle iftarlarının Ramazan ayının  14. günkü adresi Karabedirler Mahallesi oldu. Yaklaşık binlerce kişinin katıldığı iftar programında  Kuran-ı Kerim tilaveti yapılarak, dualar edildi. Programa katılarak konuşma yapan  Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, Ramazan ayının verdiği manevi  hazzı belirterek, " Amacımız zengin fakir ayrımı yapmadan birbirlerini kaynaştırmak aynı tastan ve kaptan aynı yemekleri yemek." ifadelerini kullandı.     Konuşmasında birlik beraberliği de vurgulayan Dr. Gürcan Güven, "Göreve geldiğimizden bu yana iftar sofraları düzenliyoruz. her gün farklı mahallelerimizde bir araya gelerek var olan birlik ve beraberliğimizi Ramazan ayının verdiği maneviyatla daha da pekiştiriyoruz" dedi. Gürcan Güven, Ramazan ayında düzenlenen geleneksel mahalle iftarlarının bir sonraki durağının ve Çıtak, Kavakköy ve Sarıbeyli Mahalleleri olacağını belirtti. Programa AK Parti Denizli Milletvekili Cahit  Özkan da katıldı.    

Çivril Belediyesi on bir ayın sultanı Ramazan ayında iftar sofraları kurmaya aralıksız  devam ediyor. Bu kapsamda Ramazan ayının 14. günkü durağı Karabedirler Mahallesi oldu. Halkın yoğun ilgi gösterdiği İftar programa  Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven' de katıldı.

 

Çivril Belediyesi tarafından her yıl Ramazan ayında düzenlenen geleneksel mahalle iftarlarının Ramazan ayının  14. günkü adresi Karabedirler Mahallesi oldu. Yaklaşık binlerce kişinin katıldığı iftar programında  Kuran-ı Kerim tilaveti yapılarak, dualar edildi. Programa katılarak konuşma yapan  Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, Ramazan ayının verdiği manevi  hazzı belirterek, " Amacımız zengin fakir ayrımı yapmadan birbirlerini kaynaştırmak aynı tastan ve kaptan aynı yemekleri yemek." ifadelerini kullandı.

 

 

Konuşmasında birlik beraberliği de vurgulayan Dr. Gürcan Güven, "Göreve geldiğimizden bu yana iftar sofraları düzenliyoruz. her gün farklı mahallelerimizde bir araya gelerek var olan birlik ve beraberliğimizi Ramazan ayının verdiği maneviyatla daha da pekiştiriyoruz" dedi. Gürcan Güven, Ramazan ayında düzenlenen geleneksel mahalle iftarlarının bir sonraki durağının ve Çıtak, Kavakköy ve Sarıbeyli Mahalleleri olacağını belirtti. Programa AK Parti Denizli Milletvekili Cahit  Özkan da katıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.