Erdoğan ve Yıldırım Denizli'ye geliyor!

DENİZLİ 05.06.2018 - 10:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Erdoğan ve Yıldırım Denizli'ye geliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın daha önce Denizli’ye geleceği yönünde bir programı bulunmamasına rağmen alınan son bilgide Denizli’ye geleceği belirlendi. Başbakan Binali Yıldırım’ın programında bir değişiklik bulunmuyor.   Edinilen bilgiye göre, Ak Parti’nin seçim çalışmaları kapsamında, 11 Haziran 2018 Pazartesi günü Başbakan Binali Yıldırım'ın 29 Ekim Özay Gönlüm Meydanı’nda saat 13.00’da miting yapacak.   Aynı zamanda resmi olmayan bilgilere göre Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sürpriz Denizli ziyareti gündeme geldi. Alınan bilgilere göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım’dan bir gün önce yani Pazar günü saat 13.00’da Denizli’de ayrı bir program düzenleyeceği öğrenildi.   Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın programının ayrıntıları tam kesinleşmemesine rağmen, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin bugün saat 12.00’da AK Parti İl binasında düzenleyeceği basın toplantısı ile programın detayları hakkında bilgi vereceği öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın daha önce Denizli’ye geleceği yönünde bir programı bulunmamasına rağmen alınan son bilgide Denizli’ye geleceği belirlendi. Başbakan Binali Yıldırım’ın programında bir değişiklik bulunmuyor.

 

Edinilen bilgiye göre, Ak Parti’nin seçim çalışmaları kapsamında, 11 Haziran 2018 Pazartesi günü Başbakan Binali Yıldırım'ın 29 Ekim Özay Gönlüm Meydanı’nda saat 13.00’da miting yapacak.

 

Aynı zamanda resmi olmayan bilgilere göre Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sürpriz Denizli ziyareti gündeme geldi. Alınan bilgilere göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım’dan bir gün önce yani Pazar günü saat 13.00’da Denizli’de ayrı bir program düzenleyeceği öğrenildi.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın programının ayrıntıları tam kesinleşmemesine rağmen, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin bugün saat 12.00’da AK Parti İl binasında düzenleyeceği basın toplantısı ile programın detayları hakkında bilgi vereceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.