Ahır yangınında 21 hayvan telef oldu

DENİZLİ 06.06.2018 - 16:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Ahır yangınında 21 hayvan telef oldu

Pamukkale ilçesinde meydana gelen ahır yangınında 20 küçükbaş ve 1 büyük baş hayvan telef oldu.   Edinilen bilgiye göre, Pamukkale İlçesi Akdere Mahallesi’nde bir vatandaşa ait ahırda dumanlar yükseldi. Kısa sürede ahırı kaplayan alevler tüm müdahalelere rağmen söndürülemedi. Yangın itfaiye ekiplerine haber verildi. Kısa sürede yangın yerine Gözler, Uzunpınar, Akköy, Kayalık ve Çal itfaiye şube ekipleri sevk edildi. Yangına müdahale eden ekipler uzun uğraşlar sonucu yangını kontrol altına alarak söndürdü.   Meydana gelen yangında ahırda bulunan 20 küçükbaş ve 1 büyükbaş olmak üzere 21 hayvan telef oldu.   Çıkış nedeni belli olmayan yangın ile ilgili soruşturma başlatıldı.  

Pamukkale ilçesinde meydana gelen ahır yangınında 20 küçükbaş ve 1 büyük baş hayvan telef oldu.

 

Edinilen bilgiye göre, Pamukkale İlçesi Akdere Mahallesi’nde bir vatandaşa ait ahırda dumanlar yükseldi. Kısa sürede ahırı kaplayan alevler tüm müdahalelere rağmen söndürülemedi. Yangın itfaiye ekiplerine haber verildi.

Kısa sürede yangın yerine Gözler, Uzunpınar, Akköy, Kayalık ve Çal itfaiye şube ekipleri sevk edildi. Yangına müdahale eden ekipler uzun uğraşlar sonucu yangını kontrol altına alarak söndürdü.

 

Meydana gelen yangında ahırda bulunan 20 küçükbaş ve 1 büyükbaş olmak üzere 21 hayvan telef oldu.

 

Çıkış nedeni belli olmayan yangın ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.