Denizli'den geçen iki TIR vatandaşları şaşırttı!

DENİZLİ 09.06.2018 - 10:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'den geçen iki TIR vatandaşları şaşırttı!

Denizli’de dün görüntülenen iki TIR, taşıdığı yük ve uzunluğu ile vatandaşları şaşkına çevirirken, bu araçların özellikle Üçgen Kavşağı’ndan nasıl geçeceği konusunda tartışmaya neden oldu.   Ankara istikametinden İzmir istikametine seyir halindeki tanker yüklü iki TIR’ı gören Denizlililer, hem çok şaşırdı hem de Üçgen Kavşağı’ndan nasıl geçecek diye düşündü. Sosyal medyada paylaşılan fotoğraflar, ilginç yorumlara neden oldu. Denizli’de ilk kez geçtiği düşünülen bu araçların üzerindeki yükün uzunluğu 50 metre olduğu düşünülüyor. Keskin virajın olduğu Üçgen Kavşağı’nda nasıl geçceğini düşünen vatandaşların, daha sonra paylaşılan Bakırlı Kavşağı’ndan geçtiği görüntü fotoğrafı yayınlandığında her iki TIR’ın sorunsuz geçtiğini ispat etti.       İşte vatandaşların o yorumları;      

Denizli’de dün görüntülenen iki TIR, taşıdığı yük ve uzunluğu ile vatandaşları şaşkına çevirirken, bu araçların özellikle Üçgen Kavşağı’ndan nasıl geçeceği konusunda tartışmaya neden oldu.

 

Ankara istikametinden İzmir istikametine seyir halindeki tanker yüklü iki TIR’ı gören Denizlililer, hem çok şaşırdı hem de Üçgen Kavşağı’ndan nasıl geçecek diye düşündü. Sosyal medyada paylaşılan fotoğraflar, ilginç yorumlara neden oldu. Denizli’de ilk kez geçtiği düşünülen bu araçların üzerindeki yükün uzunluğu 50 metre olduğu düşünülüyor. Keskin virajın olduğu Üçgen Kavşağı’nda nasıl geçceğini düşünen vatandaşların, daha sonra paylaşılan Bakırlı Kavşağı’ndan geçtiği görüntü fotoğrafı yayınlandığında her iki TIR’ın sorunsuz geçtiğini ispat etti.

 

 

 

İşte vatandaşların o yorumları;

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.