İHH’ dan muhteşem iftar

DENİZLİ 09.06.2018 - 12:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

İHH’ dan muhteşem iftar

Denizli İHH, Dünya Yetimler Günü vesilesiyle Beyaz İnci Düğün Salonu’nda iftar yemeği programı düzenledi. Yoğun katılımın gerçekleştiği iftar programı, Çocuklara verilen hediyelerle sona erdi.   Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Denizli İHH Başkanı Hasan Ali Solak şunları söyledi. Bizler İHH olarak her yıl olduğu gibi, bu yıl ki Ramazan’da da Dünya Yetimler Günü vesilesi ile iftarda İHH Gönüllülerimizle bir araya geldik.   İHH ve Devletimizin Birleşmiş Milletler nezdinde ısrarlı çalışmaları neticesinde her yıl Ramazan’ın 15. Günü “Dünya Yetimler Günü” olarak kabul edilmiştir. Bu sayede Yetimlerimizi Dünya’nın gündemine taşımış bulunmaktayız.     Denizli İHH ‘nın bu vesile ile yapmış olduğu bir yıllık faaliyetler, slaytlar eşliğinde iftara katılan kadirşinas Denizli halkımıza gösterilerek anlatılmıştır. İftara yoğun ilgi ile katılan Halkımıza, çok teşekkür ettiklerini söyleyen Denizli İHH Başkanı Hasan Ali Solak,Yetim Gülerse, Dünya Güler diyoruz dedi.Programımıza desteklerini esirgemeyen Büyük Şehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan a vermiş olduğu desteklerden dolayı Kalbi Şükran’larımızı sunuyoruz dedi.   İftar programına Aile ve Sosyal Politikalar E. Bakanı ve Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu, Milletvekili Adayı Ahmet Yıldız iftara katılanlara birer selamlama konuşması yaptılar. Pamukkale Üniversitesi Külliye Camii İmam-Hatipi Ali Sürücüoğlu ile Müezzini Ahmet Sarıkaya ise sunumlarıyla iftara katılanlara duygu dolu anlar yaşattılar. Programın sonunda ise İftara katılan Yetim Çocuklara hediyeler verildi.  

Denizli İHH, Dünya Yetimler Günü vesilesiyle Beyaz İnci Düğün Salonu’nda iftar yemeği programı düzenledi. Yoğun katılımın gerçekleştiği iftar programı, Çocuklara verilen hediyelerle sona erdi.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Denizli İHH Başkanı Hasan Ali Solak şunları söyledi. Bizler İHH olarak her yıl olduğu gibi, bu yıl ki Ramazan’da da Dünya Yetimler Günü vesilesi ile iftarda İHH Gönüllülerimizle bir araya geldik.

 

İHH ve Devletimizin Birleşmiş Milletler nezdinde ısrarlı çalışmaları neticesinde her yıl Ramazan’ın 15. Günü “Dünya Yetimler Günü” olarak kabul edilmiştir. Bu sayede Yetimlerimizi Dünya’nın gündemine taşımış bulunmaktayız.

 

 

Denizli İHH ‘nın bu vesile ile yapmış olduğu bir yıllık faaliyetler, slaytlar eşliğinde iftara katılan kadirşinas Denizli halkımıza gösterilerek anlatılmıştır. İftara yoğun ilgi ile katılan Halkımıza, çok teşekkür ettiklerini söyleyen Denizli İHH Başkanı Hasan Ali Solak,Yetim Gülerse, Dünya Güler diyoruz dedi.Programımıza desteklerini esirgemeyen Büyük Şehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan a vermiş olduğu desteklerden dolayı Kalbi Şükran’larımızı sunuyoruz dedi.

 

İftar programına Aile ve Sosyal Politikalar E. Bakanı ve Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu, Milletvekili Adayı Ahmet Yıldız iftara katılanlara birer selamlama konuşması yaptılar. Pamukkale Üniversitesi Külliye Camii İmam-Hatipi Ali Sürücüoğlu ile Müezzini Ahmet Sarıkaya ise sunumlarıyla iftara katılanlara duygu dolu anlar yaşattılar. Programın sonunda ise İftara katılan Yetim Çocuklara hediyeler verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.