Hastaneye gitmek istemeyen kadın araçtan atladı

DENİZLİ 11.06.2018 - 16:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Hastaneye gitmek istemeyen kadın araçtan atladı

Denizli Pamukkale İlçesi’nde hastaneye gitmemek için araçtan atlayarak kaçan kadın ortalığı birbirine kattı.   Edinilen bilgiye göre; Ruhsal sorunu bulunduğu iddia edilen 48 yaşındaki N.K. isimli kadın tedavi için götürülmek istenilen Pamukkale Üniversitesi Hastanesi girişinde kendisini araçtan aşağı atarak kaçmaya çalıştı. Olayı gören vatandaşlar ne olduğunu anlamaya çalışırken yaşananları şaşkınlık ve korku ile izledi.   Hastaneye gitmemek için direnen ve kendisini araçtan atan N.K.’nin ciddi bir yaralanması olmadığı ve olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından PAÜ Hastanesi acil servisine kaldırıldığı belirtildi.

Denizli Pamukkale İlçesi’nde hastaneye gitmemek için araçtan atlayarak kaçan kadın ortalığı birbirine kattı.

 

Edinilen bilgiye göre; Ruhsal sorunu bulunduğu iddia edilen 48 yaşındaki N.K. isimli kadın tedavi için götürülmek istenilen Pamukkale Üniversitesi Hastanesi girişinde kendisini araçtan aşağı atarak kaçmaya çalıştı. Olayı gören vatandaşlar ne olduğunu anlamaya çalışırken yaşananları şaşkınlık ve korku ile izledi.

 

Hastaneye gitmemek için direnen ve kendisini araçtan atan N.K.’nin ciddi bir yaralanması olmadığı ve olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından PAÜ Hastanesi acil servisine kaldırıldığı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.