Cinayet sonrası çıkan olaylarda 5 kişi tutuklandı

DENİZLİ 13.06.2018 - 09:31, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Cinayet sonrası çıkan olaylarda 5 kişi tutuklandı

Çivril’de meydana gelen kavga sonucu bir kişinin hayatını kaybetmesinin ardından çıkan olaylarda 5 kişi tutuklandı.   Çivril’in Hamam mahallesinde yaşanan bıçaklı kavga sonrasında çıkan olaylara karışan ve gözaltına alınan 3 kişi cinayet, iki kişi de yağma suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olaylara karışan bir kadın da Adli Kontrol şartıyla serbest bırakıldı.   Edinilen bilgiye göre 11 Haziran Pazartesi gün sahur vakti bir büfede yaşanan ve bir kişinin ölümü ile sonuçlanan kavga sonrası katil zanlısı M.A. ‘nın ev ve işyeri ile akrabalarına saldıran gruptan gözaltına alınan şahıslar, yapılan sorgularının ardından mahkemeye sevk edildi.   Mahkemeye çıkan zanlılardan 3’ü cinayet, iki kişi de yağma suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olaylara karıştığı belirlenen ve mahkemeye çıkan bir kadın da Adli Kontrol şartıyla serbest bırakıldı.      Yeşilçivrilgazetesi

Çivril’de meydana gelen kavga sonucu bir kişinin hayatını kaybetmesinin ardından çıkan olaylarda 5 kişi tutuklandı.

 

Çivril’in Hamam mahallesinde yaşanan bıçaklı kavga sonrasında çıkan olaylara karışan ve gözaltına alınan 3 kişi cinayet, iki kişi de yağma suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olaylara karışan bir kadın da Adli Kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

Edinilen bilgiye göre 11 Haziran Pazartesi gün sahur vakti bir büfede yaşanan ve bir kişinin ölümü ile sonuçlanan kavga sonrası katil zanlısı M.A. ‘nın ev ve işyeri ile akrabalarına saldıran gruptan gözaltına alınan şahıslar, yapılan sorgularının ardından mahkemeye sevk edildi.

 

Mahkemeye çıkan zanlılardan 3’ü cinayet, iki kişi de yağma suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olaylara karıştığı belirlenen ve mahkemeye çıkan bir kadın da Adli Kontrol şartıyla serbest bırakıldı.   

 

Yeşilçivrilgazetesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.