Denizli'de Hava Durumu!

DENİZLİ 13.06.2018 - 10:45, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de Hava Durumu!

Denizli’de bugün hava sıcaklığı en düşük 19 en yüksek 35 derece, rüzgar kuzeyden 9 km/sa olarak tahmin ediliyor. Ramazan Bayramı’na iki gün kala meteorolojinin verilerine göre herhangi bir değişiklik olmaz ise bayramın 3 günü gök gürültülü ve sağanak yağış şeklinde olacağı tahmin ediliyor.   Denizli’de Pazartesi günü yaşanan kuvvetli yağışlar sonucunda bir çok yerde su baskını yaşanmıştı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan son değerlendirmede bugün hava az bulutlu, Perşembe günü çok bulutlu, Cuma, Cumartesi ve Pazar günü ise yer yer gök gürültülü sağanak yağış şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Verilere göre sıcaklıklar 2 ila 3 derece arasında düşeceği tahmin ediliyor.   İşte Denizli’de 5 günlük hava raporu;  

Denizli’de bugün hava sıcaklığı en düşük 19 en yüksek 35 derece, rüzgar kuzeyden 9 km/sa olarak tahmin ediliyor. Ramazan Bayramı’na iki gün kala meteorolojinin verilerine göre herhangi bir değişiklik olmaz ise bayramın 3 günü gök gürültülü ve sağanak yağış şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

 

Denizli’de Pazartesi günü yaşanan kuvvetli yağışlar sonucunda bir çok yerde su baskını yaşanmıştı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan son değerlendirmede bugün hava az bulutlu, Perşembe günü çok bulutlu, Cuma, Cumartesi ve Pazar günü ise yer yer gök gürültülü sağanak yağış şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Verilere göre sıcaklıklar 2 ila 3 derece arasında düşeceği tahmin ediliyor.

 

İşte Denizli’de 5 günlük hava raporu;

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.