Denizli'de yağmur sele neden oldu!

DENİZLİ 16.06.2018 - 15:32, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de yağmur sele neden oldu!

Denizli bir aydır yağan yağışlar nedeniyle yağmura doydu. Şiddetli yağan yağmur nedeniyle caddeler ve sokaklar dereye döndü. Denizli kent merkezinde bugün öğleden sonra dolu ile birlikte başlayan sağanak yağış yaklaşık yarım saat devam etti. Kentin bir çok yerinde adeta dereler oluştu. Vatandaşlar kendilerini barınacak yerlere atarken, yağmur altında kendilerince aldıkları önlemlerle yollarına devam etti.      Aşırı yağış nedeniyle vatandaşlar saçakların altına girerek yağmurdan ve doludan korunmaya çalıştı. Yağış nedeniyle cadde ve sokaklar göle döndü. Araçlar, göle dönen yollardan güçlükle geçti. Çınar Gazi Bulvarı adeta dereye dönüştü. Sürücülerin ve yayaların zor anlar yaşadığı olayda bazı vatandaşlar ayakkabılarını çıkarıp karşıya geçerken bir çok kişi karşı tarafa geçemedi. Yağan yağmur nedeniyle suya kapılan kovalar akan su ile sürüklendi. Bir bayan belediye otobüsünden inerken çantasını düşürdü.  Düşen çanta su akıntısına kapıldı. Sahibi peşinden koşarak yakaladı. Bir araç sürücüsü ise ana caddede ilerleyemeyince çözümü kaldırımdan götürmek zorunda kaldı.     İl Afed ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri herhangi bir olaya karşı teyakkuzda beklerken, Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri ve DESKİ ekipleri de çalışmalarına devam ederken bazı evlerin su basması nedeniyle tahliye işlemleri gerçekleştiriliyor.   Yağmurun hafiflemesi ile birlikte vatandaşlar sığındıkları yerlerden çıkmaya başladı. Yağan şiddetli yağmur sonrası açan güneşli hava ise dakikalar önce sanki hiç yağmur yağmamış dedirtti.      

Denizli bir aydır yağan yağışlar nedeniyle yağmura doydu. Şiddetli yağan yağmur nedeniyle caddeler ve sokaklar dereye döndü.


Denizli kent merkezinde bugün öğleden sonra dolu ile birlikte başlayan sağanak yağış yaklaşık yarım saat devam etti. Kentin bir çok yerinde adeta dereler oluştu. Vatandaşlar kendilerini barınacak yerlere atarken, yağmur altında kendilerince aldıkları önlemlerle yollarına devam etti.

 

 

 Aşırı yağış nedeniyle vatandaşlar saçakların altına girerek yağmurdan ve doludan korunmaya çalıştı. Yağış nedeniyle cadde ve sokaklar göle döndü. Araçlar, göle dönen yollardan güçlükle geçti.

Çınar Gazi Bulvarı adeta dereye dönüştü. Sürücülerin ve yayaların zor anlar yaşadığı olayda bazı vatandaşlar ayakkabılarını çıkarıp karşıya geçerken bir çok kişi karşı tarafa geçemedi. Yağan yağmur nedeniyle suya kapılan kovalar akan su ile sürüklendi. Bir bayan belediye otobüsünden inerken çantasını düşürdü.  Düşen çanta su akıntısına kapıldı. Sahibi peşinden koşarak yakaladı. Bir araç sürücüsü ise ana caddede ilerleyemeyince çözümü kaldırımdan götürmek zorunda kaldı.

 

 

İl Afed ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri herhangi bir olaya karşı teyakkuzda beklerken, Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri ve DESKİ ekipleri de çalışmalarına devam ederken bazı evlerin su basması nedeniyle tahliye işlemleri gerçekleştiriliyor.

 

Yağmurun hafiflemesi ile birlikte vatandaşlar sığındıkları yerlerden çıkmaya başladı. Yağan şiddetli yağmur sonrası açan güneşli hava ise dakikalar önce sanki hiç yağmur yağmamış dedirtti.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.