Bayramda tatile gidenler geri dönüyor!

DENİZLİ (AA) - Anadolu Ajansı | 17.06.2018 - 13:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Bayramda tatile gidenler geri dönüyor!

Ramazan Bayramı dolayısı ile üç günlük tatili fırsat bilerek tatile çıkan vatandaşlar, tatilin bitmesine bir gün kala geri dönmeye başladılar. Tatil dönüşü nedeniyle Denizli giriş ve çıkışlarında trafiğin yoğunlaştığı belirtildi.   Antalya, Marmaris, Kuşadası ve çeşitli tatil beldelerine giden vatandaşlar, bugün bayram tatilinin son günü olması nedeniyle geri dönmeye başladı. Özellikle Tavas, Serinhisar ve Cankurtaran girişinde trafiğin uzun kuyruklar oluşturduğu ifade edildi. Aynı zamanda Sarayköy giriş ve çıkışında da yoğunluğun arttığı gözlemlendi.   Şehir içinde ise trafiğin normal seyrinde ilerlediği, ancak Denizli-Antalya ve Denizli-İzmir yolu güzergahında zaman zaman  bazı noktalarda trafiğin sıkıştığı belirtildi.   Yetkililer tatilden dönen vatandaşların trafikte dikkatli olmalarını ve trafik kurallarına uymaları konusunda uyarıda bulundu.

Ramazan Bayramı dolayısı ile üç günlük tatili fırsat bilerek tatile çıkan vatandaşlar, tatilin bitmesine bir gün kala geri dönmeye başladılar. Tatil dönüşü nedeniyle Denizli giriş ve çıkışlarında trafiğin yoğunlaştığı belirtildi.

 

Antalya, Marmaris, Kuşadası ve çeşitli tatil beldelerine giden vatandaşlar, bugün bayram tatilinin son günü olması nedeniyle geri dönmeye başladı. Özellikle Tavas, Serinhisar ve Cankurtaran girişinde trafiğin uzun kuyruklar oluşturduğu ifade edildi. Aynı zamanda Sarayköy giriş ve çıkışında da yoğunluğun arttığı gözlemlendi.

 

Şehir içinde ise trafiğin normal seyrinde ilerlediği, ancak Denizli-Antalya ve Denizli-İzmir yolu güzergahında zaman zaman  bazı noktalarda trafiğin sıkıştığı belirtildi.

 

Yetkililer tatilden dönen vatandaşların trafikte dikkatli olmalarını ve trafik kurallarına uymaları konusunda uyarıda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.