700 araçlık otopark fayda etmedi

YAŞAM 20.06.2018 - 11:20, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

700 araçlık otopark fayda etmedi

Denizli’de kaldırımlara araçların park edilmesi yayaları çileden çıkardı. Kent merkezinde Büyükşehir Belediyesinin yapmış olduğu 700 araçlık kapasiteli 15 Mayıs katlı otoparkta çare olmadı.

Yapılan katlı otoparka rağmen özellikle 661. ve 675. sokakta kaldırımları meşgul eden araçlar, sokak sakinlerini canından bezdirdi.  Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından 15 Mayıs Mahallesi’ne yapılan 700 araçlık otopark çevresinde bulunan sokaklara çare olmadı. Araç sahiplerinin iki dakikada işini halledip ayrılacağını düşünerek park ettiği çevre sokaklarda adeta bu sokakları saatlerce işgal ediyor.  15 Mayıs Mahallesi 661. ve 675. sokak kaldırımlarını otopark gibi ücretsiz kullanması vatandaşları çileden çıkartıyor. İki aracın aynı anda geçemediği yolda araçların park etmesiyle yayalarında canlarını tehlikeye atıyor. Mahalle ve sokak sakinleri konuyla ilgili şu açıklamada bulunuyor; "Gece gündüz kaldırımlar doluyor. Otopark yapıldı, millet yavaş yavaş alışacak. Ancak araçları olanlar, genelde dükkanı olan teknik servisçiler kaldırımlara park ettikleri araçlar yüzünden yayalar yol üzerinde yürümek zorunda kalıyor. Mahallede ise yapılan inşaat çalışmalarından dolayı bazen tamamen bizim için dert oluyor. Sadece bu sokak değil, diğer çınardan aşağı inilen arka sokaklarda aynı şekilde. Araçları olanlarda haklı ama otopark varken araçlarını '2 dakikalık bir şey olmaz' düşüncesiyle yayaların yaşamıyla oynuyorlar. Mahallede okul ve camii var. Okullar açıkken çocuklarımızı almaya gittiğimizde öğleden sonra ve sabahları aşırı derecede yoğun oluyor.  Halk caddesini es geçip buradan direk çınara çıkmak isteyenler oluyor " dedi.  
Denizli’de kaldırımlara araçların park edilmesi yayaları çileden çıkardı. Kent merkezinde Büyükşehir Belediyesinin yapmış olduğu 700 araçlık kapasiteli 15 Mayıs katlı otoparkta çare olmadı.

Yapılan katlı otoparka rağmen özellikle 661. ve 675. sokakta kaldırımları meşgul eden araçlar, sokak sakinlerini canından bezdirdi. 
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından 15 Mayıs Mahallesi’ne yapılan 700 araçlık otopark çevresinde bulunan sokaklara çare olmadı.

Araç sahiplerinin iki dakikada işini halledip ayrılacağını düşünerek park ettiği çevre sokaklarda adeta bu sokakları saatlerce işgal ediyor.  15 Mayıs Mahallesi 661. ve 675. sokak kaldırımlarını otopark gibi ücretsiz kullanması vatandaşları çileden çıkartıyor. İki aracın aynı anda geçemediği yolda araçların park etmesiyle yayalarında canlarını tehlikeye atıyor.700 ARAÇLIK OTOPARK FAYDA ETMEDİ

Mahalle ve sokak sakinleri konuyla ilgili şu açıklamada bulunuyor; "Gece gündüz kaldırımlar doluyor. Otopark yapıldı, millet yavaş yavaş alışacak. Ancak araçları olanlar, genelde dükkanı olan teknik servisçiler kaldırımlara park ettikleri araçlar yüzünden yayalar yol üzerinde yürümek zorunda kalıyor. Mahallede ise yapılan inşaat çalışmalarından dolayı bazen tamamen bizim için dert oluyor. Sadece bu sokak değil, diğer çınardan aşağı inilen arka sokaklarda aynı şekilde. Araçları olanlarda haklı ama otopark varken araçlarını '2 dakikalık bir şey olmaz' düşüncesiyle yayaların yaşamıyla oynuyorlar. Mahallede okul ve camii var. Okullar açıkken çocuklarımızı almaya gittiğimizde öğleden sonra ve sabahları aşırı derecede yoğun oluyor.  Halk caddesini es geçip buradan direk çınara çıkmak isteyenler oluyor " dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.