Pamukkale'de yasaklanan uçuşlara yeniden izin verildi!

DENİZLİ 21.06.2018 - 12:27, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Pamukkale'de yasaklanan uçuşlara yeniden izin verildi!

Pamukkale’de ticari yamaç paraşütü ve yelken kanat uçuşları ile ilgili flaş gelişme. Koreli turistin kaza nedeniyle ölmesi üzerine bir süre geçici olarak yasaklanan uçuşlar Vali Hasan Karahan’ın oluru ile yeniden izin verildi.   Denizli Valiliği’nden yapılan açıklamada; “İlimiz Pamukkale İlçesi Dinamit Tepesi Bölgesi’nde,  03.06.2018 tarihinde yaşanan üzücü yamaç paraşütü kazası sonrasında; Pamukkale ilçesinde Ticari Yamaç paraşütü ve Yelken kanat uçuşların 03.06.2018 tarihi itibari ile geçici olarak durdurulmuştu.   Vali Hasan Karahan’ın Olur’u ile yayınlanan Yamaç Paraşütü Uçuş Yönergesinde belirtilen her türlü belgeye sahip olmak ve aranan şartları taşımak kaydıyla A Grubu işletme belgeli seyahat acentalarının Türk Hava Kurumu Temsilcisinin koordinesinde olmak şartıyla Ticari Yamaç paraşütü ve Yelken kanat uçuşlarına Pamukkale Kaymakamı başkanlığında oluşturulan Pamukkale İlçe Sportif ve Turizm Kurulu’nun 13 Haziran 2018 tarihinde aldığı karar ile 14 Haziran 2018 tarihinden itibaren izin verilmiştir” denildi.

Pamukkale’de ticari yamaç paraşütü ve yelken kanat uçuşları ile ilgili flaş gelişme. Koreli turistin kaza nedeniyle ölmesi üzerine bir süre geçici olarak yasaklanan uçuşlar Vali Hasan Karahan’ın oluru ile yeniden izin verildi.

 

Denizli Valiliği’nden yapılan açıklamada; “İlimiz Pamukkale İlçesi Dinamit Tepesi Bölgesi’nde,  03.06.2018 tarihinde yaşanan üzücü yamaç paraşütü kazası sonrasında; Pamukkale ilçesinde Ticari Yamaç paraşütü ve Yelken kanat uçuşların 03.06.2018 tarihi itibari ile geçici olarak durdurulmuştu.

 

Vali Hasan Karahan’ın Olur’u ile yayınlanan Yamaç Paraşütü Uçuş Yönergesinde belirtilen her türlü belgeye sahip olmak ve aranan şartları taşımak kaydıyla A Grubu işletme belgeli seyahat acentalarının Türk Hava Kurumu Temsilcisinin koordinesinde olmak şartıyla Ticari Yamaç paraşütü ve Yelken kanat uçuşlarına Pamukkale Kaymakamı başkanlığında oluşturulan Pamukkale İlçe Sportif ve Turizm Kurulu’nun 13 Haziran 2018 tarihinde aldığı karar ile 14 Haziran 2018 tarihinden itibaren izin verilmiştir” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.