Çal'da 30 çocuğa sünnet şöleni

DENİZLİ 21.06.2018 - 15:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Çal'da 30 çocuğa sünnet şöleni

Denizli'nin Çal İlçesi'nde düzenlenen törende, maddi durumu iyi olmayan 30 çocuk sünnet ettirildi.   Denizli’nin Çal ilçesinde düzenlenen sünnet şöleninde 30 çocuk ellerine kına yakıp, sünnet oldu ve erkekliğe ilk adımlarını attı. Çal Devlet Hastanesi’nin Çal Belediyesi ve Çal Kaymakamlığı’nın desteğiyle bu yıl üçüncüsünü düzenledikleri Sünnet Şöleni’nde 30 Çallı çocuk sünnet oldu. Çal Belediyesi Kültür Sarayı’nda düzenlenen kına gecesinde geç saatlere kadar eğlenildi. Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, “Evlatlarımız sünnet olurken kına yaktılar, evliliklerinde ve vatan için askerlik yaparken de kına yakmalarını Rabbim nasip etsin” dedi. Eğlencelerden sonra 30 çocuk Çal Devlet Hastanesi’nde sünnet edildi. Sünnet edilen çocukları tek tek ziyaret eden Belediye Başkanı Fethi Akcan, “Geleneksel hale getirilen 3.sünnet şölenimiz hayırlı uğurlu olsun. Mevlam annelerine babalarına bu günlerini gösterdi. Yarın yine ellerine kına yakıp vatan için askerlik yapacaklar. Damatlıklarında da kına yakacaklar” diye konuştu.      

Denizli'nin Çal İlçesi'nde düzenlenen törende, maddi durumu iyi olmayan 30 çocuk sünnet ettirildi.

 

Denizli’nin Çal ilçesinde düzenlenen sünnet şöleninde 30 çocuk ellerine kına yakıp, sünnet oldu ve erkekliğe ilk adımlarını attı. Çal Devlet Hastanesi’nin Çal Belediyesi ve Çal Kaymakamlığı’nın desteğiyle bu yıl üçüncüsünü düzenledikleri Sünnet Şöleni’nde 30 Çallı çocuk sünnet oldu. Çal Belediyesi Kültür Sarayı’nda düzenlenen kına gecesinde geç saatlere kadar eğlenildi. Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, “Evlatlarımız sünnet olurken kına yaktılar, evliliklerinde ve vatan için askerlik yaparken de kına yakmalarını Rabbim nasip etsin” dedi.

Eğlencelerden sonra 30 çocuk Çal Devlet Hastanesi’nde sünnet edildi. Sünnet edilen çocukları tek tek ziyaret eden Belediye Başkanı Fethi Akcan, “Geleneksel hale getirilen 3.sünnet şölenimiz hayırlı uğurlu olsun. Mevlam annelerine babalarına bu günlerini gösterdi. Yarın yine ellerine kına yakıp vatan için askerlik yapacaklar. Damatlıklarında da kına yakacaklar” diye konuştu.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.