Tavas Belediyesi 105 Hak Sahibine Tapu Dağıttı

DENİZLİ 21.06.2018 - 19:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Tavas Belediyesi 105 Hak Sahibine Tapu Dağıttı

Tavas Belediyesi imar uygulaması tamamlanan 38 hektarlık alanda oluşturulan 105 tapu, hak sahiplerine dağıtıldı.   Tavas Belediyesi NikferBozdağ Kayak Merkezi Yol üzerindeki Boyalık Mevkiinde, 2 yıl önce başlayan ve belediyelerin asil görevlerinden olan 3194 sayılı imar kanunun 18. maddesine istinaden imar uygulaması tamamlandı. Tavas Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilen tapu dağıtım töreninde konuşan Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, ''2 yıl önce başladığımız 18. madde uygulamasını tamamladık. Yaklaşık 38 hektar alanda yapılan uygulama sonucunda 105 adet tapu oluşturuldu. Tapuları hak sahiplerine dağıtıyoruz" dedi.     100 CİVARINDA KONUT YAPIYORUZ Ayrıca Tavas Belediyemize ait 31 bin 816 metrekare bir alanları bulunduğunu ifade eden Belediye Başkanı Akyol, "Bunun 5 bin 629 metrekare alanında dere olduğu için DSİ'den onay çıkmadı. 26 bin 187 metrekare parsel üretildi. Toplamda 3 adet parsel oluşmuş oldu. Net olarak ortaya çıkan kısımda 17 bin 438 metrekare alanda projesini çizdirdiğimiz 100 civarında kademeli olarak konut yapıyoruz. Altları ticarethane üstleri konut olarak tasarlanan projede dubleks ve villa tarzında da konutlarımız olacak. Tüm kesime hitap eden bu projeyle hem Bozdağ Kayak Merkezi daha cazip hale gelecek hem de vatandaşımız kazanacak.  Tavas'ımıza, Nikferimiz'e hayırlı uğurlu olsun'' diye konuştu   Konuşmaların ardından hak sahiplerine tapu teslimleri gerçekleştirildi.    

Tavas Belediyesi imar uygulaması tamamlanan 38 hektarlık alanda oluşturulan 105 tapu, hak sahiplerine dağıtıldı.

 

Tavas Belediyesi NikferBozdağ Kayak Merkezi Yol üzerindeki Boyalık Mevkiinde, 2 yıl önce başlayan ve belediyelerin asil görevlerinden olan 3194 sayılı imar kanunun 18. maddesine istinaden imar uygulaması tamamlandı. Tavas Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilen tapu dağıtım töreninde konuşan Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, ''2 yıl önce başladığımız 18. madde uygulamasını tamamladık. Yaklaşık 38 hektar alanda yapılan uygulama sonucunda 105 adet tapu oluşturuldu. Tapuları hak sahiplerine dağıtıyoruz" dedi.

 

 

100 CİVARINDA KONUT YAPIYORUZ

Ayrıca Tavas Belediyemize ait 31 bin 816 metrekare bir alanları bulunduğunu ifade eden Belediye Başkanı Akyol, "Bunun 5 bin 629 metrekare alanında dere olduğu için DSİ'den onay çıkmadı. 26 bin 187 metrekare parsel üretildi. Toplamda 3 adet parsel oluşmuş oldu. Net olarak ortaya çıkan kısımda 17 bin 438 metrekare alanda projesini çizdirdiğimiz 100 civarında kademeli olarak konut yapıyoruz. Altları ticarethane üstleri konut olarak tasarlanan projede dubleks ve villa tarzında da konutlarımız olacak. Tüm kesime hitap eden bu projeyle hem Bozdağ Kayak Merkezi daha cazip hale gelecek hem de vatandaşımız kazanacak.  Tavas'ımıza, Nikferimiz'e hayırlı uğurlu olsun'' diye konuştu

 

Konuşmaların ardından hak sahiplerine tapu teslimleri gerçekleştirildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.