Denizli’de Kutlamaların Adresi Çınar Meydanı Oldu

DENİZLİ 25.06.2018 - 10:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli’de Kutlamaların Adresi Çınar Meydanı Oldu

27. dönem Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarının açıklanmaya başlanmasının ardından Denizli’de vatandaşlar araçlarıyla konvoy oluşturarak kutlama yapmaya başladı.   Kutlamaların adresi ise kentin en işlek meydanı olan Çınar Meydanı oldu.    Seçim sonuçlarının açıklanmaya başlanmasının ardından vatandaşlar sokaklara akın etti. Önce araçları ile konvoy oluşturan vatandaşlar ardından kentte şehir turu atmaya başladı. Daha sonra Çınar Meydanı’nda bir araya gelen vatandaşlar meşaleler yakarak Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti lehine kutlama yaptı. Kutlamalar esnasında Türk bayrağı ile birlikte Suriye bayrağı açılması da dikkatlerden kaçmadı. Kutlamalar gece geç saatlere kadar devam etti.    Aynı zamanda meydanı AK Parti, MHP ve BBP’li vatandaşlar katılarak alınan zaferi kutladı. Cumhur İttifak’ının yöneticileri vatandaşları selamladı. Birlik beraberlik içinde geçen kutlamalarda Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin görev icabı yurt dışına çıkmasından dolayı kutlamalara katılamadı. Çoşkulu geçen kutlamalar gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.      

27. dönem Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarının açıklanmaya başlanmasının ardından Denizli’de vatandaşlar araçlarıyla konvoy oluşturarak kutlama yapmaya başladı.

 

Kutlamaların adresi ise kentin en işlek meydanı olan Çınar Meydanı oldu. 

 


Seçim sonuçlarının açıklanmaya başlanmasının ardından vatandaşlar sokaklara akın etti. Önce araçları ile konvoy oluşturan vatandaşlar ardından kentte şehir turu atmaya başladı. Daha sonra Çınar Meydanı’nda bir araya gelen vatandaşlar meşaleler yakarak Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti lehine kutlama yaptı. Kutlamalar esnasında Türk bayrağı ile birlikte Suriye bayrağı açılması da dikkatlerden kaçmadı. Kutlamalar gece geç saatlere kadar devam etti. 

 

Aynı zamanda meydanı AK Parti, MHP ve BBP’li vatandaşlar katılarak alınan zaferi kutladı. Cumhur İttifak’ının yöneticileri vatandaşları selamladı. Birlik beraberlik içinde geçen kutlamalarda Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin görev icabı yurt dışına çıkmasından dolayı kutlamalara katılamadı. Çoşkulu geçen kutlamalar gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.