Denizlisporlu küçük taraftara Denizlispor'dan moral!

SPOR 26.06.2018 - 12:00, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlisporlu küçük taraftara Denizlispor'dan moral!

Denizlispor Kulüp Başkanı Mustafa Üstek, Başkan Yardımcısı Taner Atilla ve Asbaşkan Necip İrdem, , 11 yaşında 5 kez kalp ameliyatı olan ve en büyük hayali Denizlispor forması olan Yunus Kara'yı hastanede ziyaret ederek moral verdi.   Yunus'un en büyük hayalinin Denizlispor forması olduğunu öğrenen Denizlisporlu yöneticiler forma hediyesi ile birlikte ziyaret gerçekleştirdi. Yunus Kara ve ailesini hastanede ziyaret ederek moral veren yöneticiler aile ile yakından ilgilendi, sorunlarını dinledi.   Maddi ve manevi her türlü yardıma hazır olduklarını belirten Başkan Mustafa Üstek, "Yunus'u mutlu görebilmek için en yakın zamanda futbolcularımızla birlikte bir ziyaret daha gerçekleştireceğiz. Yunus'un sıhhatine kavuşabilmesi için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız" dedi.

Denizlispor Kulüp Başkanı Mustafa Üstek, Başkan Yardımcısı Taner Atilla ve Asbaşkan Necip İrdem, , 11 yaşında 5 kez kalp ameliyatı olan ve en büyük hayali Denizlispor forması olan Yunus Kara'yı hastanede ziyaret ederek moral verdi.

 

Yunus'un en büyük hayalinin Denizlispor forması olduğunu öğrenen Denizlisporlu yöneticiler forma hediyesi ile birlikte ziyaret gerçekleştirdi. Yunus Kara ve ailesini hastanede ziyaret ederek moral veren yöneticiler aile ile yakından ilgilendi, sorunlarını dinledi.

 

Maddi ve manevi her türlü yardıma hazır olduklarını belirten Başkan Mustafa Üstek, "Yunus'u mutlu görebilmek için en yakın zamanda futbolcularımızla birlikte bir ziyaret daha gerçekleştireceğiz. Yunus'un sıhhatine kavuşabilmesi için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.