DENİB’in, TİM Seçimlerindeki Tercihi Belli Oldu

DENİZLİ 27.06.2018 - 08:16, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

DENİB’in, TİM Seçimlerindeki Tercihi Belli Oldu

DENİB delegeleri, 30 Haziranda gerçekleşecek TİM Seçimlerine ilişkin olarak 30 Haziran’da gerçekleşecek olan seçimlerde destekleyecekleri adayı kamuoyu ile paylaştı.   Yapılan açıklamada; “Denizli İhracatçılar Birliği(DENİB) olarak, Türkiye İhracatçılar Meclisi(TİM) çatısı altında ülkemiz ihracatı için gayret etmenin ve TİM ailesinin bir üyesi olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.   30 Haziran 2018’de gerçekleşecek olan TİM seçimlerinde, DENİB delegeleri olarak tercihimizi mevcut adaylar arasında Sayın Tahsin Öztiryaki’den yana kullanma kararı almış bulunmaktayız. Söz konusu seçimlerin ardından, ihracat ailesini temsil edecek yeni Başkanımız kim olursa olsun, çalışmalarına katkı sunmak için üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğimizi şimdiden taahhüt ederiz.   Bu vesile ile TİM Başkanı Sayın Mehmet Büyükekşİ ve ekibine, sunmuş olduğu hizmetler ve TİM ailesini bugüne kadar en iyi şekliyle temsil ettiği için teşekkürlerimizi arz ederiz.

DENİB delegeleri, 30 Haziranda gerçekleşecek TİM Seçimlerine ilişkin olarak 30 Haziran’da gerçekleşecek olan seçimlerde destekleyecekleri adayı kamuoyu ile paylaştı.

 

Yapılan açıklamada; “Denizli İhracatçılar Birliği(DENİB) olarak, Türkiye İhracatçılar Meclisi(TİM) çatısı altında ülkemiz ihracatı için gayret etmenin ve TİM ailesinin bir üyesi olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

 

30 Haziran 2018’de gerçekleşecek olan TİM seçimlerinde, DENİB delegeleri olarak tercihimizi mevcut adaylar arasında Sayın Tahsin Öztiryaki’den yana kullanma kararı almış bulunmaktayız. Söz konusu seçimlerin ardından, ihracat ailesini temsil edecek yeni Başkanımız kim olursa olsun, çalışmalarına katkı sunmak için üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğimizi şimdiden taahhüt ederiz.

 

Bu vesile ile TİM Başkanı Sayın Mehmet Büyükekşİ ve ekibine, sunmuş olduğu hizmetler ve TİM ailesini bugüne kadar en iyi şekliyle temsil ettiği için teşekkürlerimizi arz ederiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.