Baklan'da trafik kazası: 1 ölü 3 yaralı

DENİZLİ 29.06.2018 - 09:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Baklan'da trafik kazası: 1 ölü 3 yaralı

Denizli Baklan İlçesi’nde meydana gelen tek taraflı trafik kazasında 1 kişi öldü 3 kişi yaralandı.   Edinilen bilgiye göre, Baklan girişinde meydana gelen trafik kazasında 20 SP 289 plakalı otomobilin henüz bilinmeyen nedenden dolayı direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolü kaybeden otomobil yoldan çıkarak ters döndü. Çevredekilerin ve diğer sürücülerin müdahale ettiği kazada otomobil içinde bulunan 4 kişi araçta sıkıştı.     Kazanın ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri araçta sıkışan vatandaşları kurtarma çalışması başlattı. Otomobil içerisinde sıkışan ve yaralı olarak kurtarılan Ramazan G., Ufuk B. ve Mustafa Ş. sağlık ekiplerine teslim edildi. Yine aynı araçta bulunan Mehmet Orhan ise meydana gelen kazada hayatını kaybettiği belirlendi.     Yaralılar sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırılırken, kazada hayatını kaybeden Mehmet Orhan, otopsi için hastane morguna kaldırıldı. Kazada araç kullanılmaz hale geldi.   Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.  

Denizli Baklan İlçesi’nde meydana gelen tek taraflı trafik kazasında 1 kişi öldü 3 kişi yaralandı.

 

Edinilen bilgiye göre, Baklan girişinde meydana gelen trafik kazasında 20 SP 289 plakalı otomobilin henüz bilinmeyen nedenden dolayı direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolü kaybeden otomobil yoldan çıkarak ters döndü. Çevredekilerin ve diğer sürücülerin müdahale ettiği kazada otomobil içinde bulunan 4 kişi araçta sıkıştı.

 

 

Kazanın ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri araçta sıkışan vatandaşları kurtarma çalışması başlattı. Otomobil içerisinde sıkışan ve yaralı olarak kurtarılan Ramazan G., Ufuk B. ve Mustafa Ş. sağlık ekiplerine teslim edildi. Yine aynı araçta bulunan Mehmet Orhan ise meydana gelen kazada hayatını kaybettiği belirlendi.

 

 

Yaralılar sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırılırken, kazada hayatını kaybeden Mehmet Orhan, otopsi için hastane morguna kaldırıldı. Kazada araç kullanılmaz hale geldi.

 

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.